Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det er ingen tvil om at dette er en sterk historie, det gjør alltid litt ekstra inntrykk når en bok er basert på virkelige hendelser. Men jeg synes boka er tungt skrevet, det er vanskelig å få med meg nyansene og de små detaljene.
Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

torsdag 23. september 2021.

En av de sterkeste bøkene jeg har lest fra tiden før og under den siste verdenskrigen. Mer enn ti tusen jødiske barn ble reddet fra de tyske nazistene i Østerrike. Boka er en roman basert på virkelige hendelser som vi kan lese om under Kindertransport - Wikipedia og Geertruida Wijsmuller-Meijer - Wikipedia.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T