Viser 1 til 10 av 23 omtaler

Lettlest og med gode doser svart humor. Slett ikke verst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka likte jeg veldig godt! Lykke skriver så behagelig og interessant. Balansen av en historie hun forteller om hovedpersonens private liv flettet inn sammen med ulike historier hovedpersonen treffer på i sitt legekontor. Som helsepersonell selv måtte jeg le mye av disse pasienthistoriene som er veldig gjenkjennelige.
Sykes historien blir beskrevet godt og at man er med på den følelsesmessige berg og dalbanen som hovedpersonen går igjennom. Anbefaler på det sterkeste!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Middels underholdene men med rar slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken fortalt av "jeg"personen i boken er en underholdende dog kanskje litt dyster fortelling om hvor tøft hverdagslivet bak fasaden, og kanskje spesielt den fasaden man ser på internett, kan være. Det meste av samtiden, herunder sosiale medier, A4-livet, statusjakten og folks manglende evne til å ta seg sammen får en grundig kritikk. Spennende å se at også jeg-personen, som er lege, og dermed burde vite bedre enn å hengi seg til en destruktiv adferd, selv bedriver denne adferden mer eller mindre rettferdiggjort av dårlige unnskyldninger... Mange kunne nok ha godt av å lese denne boken, og ta til oss et poeng eller to.
Meget god bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser vanligvis ikke legeromaner, men siden denne boka har fått Brageprisen og har fått mange gode kritikker, så måtte jeg lese den. Jeg har ikke lest noe av Nina Lykke før, så dette ble mitt første møte med denne forfatteren. Forfatteren skriver godt, og de hundre første sidene gav meg godt lesedriv, men dessverre så kom følelsen av gjentakelser. Det er flere gjenkjennelige episoder og jeg tenkte "jeg må gå mindre til legen", episoder som fikk meg til å trekke på smilebåndet, men dessverre så ble boka med dens gjentakelser litt kjedelig for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg syns dette er kjedelig.. Er snart halvveis, men nå må jeg lese noe annet en stund.. 😱

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God underholdning! Kjenner meg veldig igjen i flere av situasjonene som hun beskriver på en utrolig ærlig og direkte måte. Jeg fikk meg mang en god latter gjennom boka. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen morsomme og gjenkjennende elementer som jeg tror enhver kvinne kan kjenne seg igjen i uansett livståsted og sivil status som trekker boka opp. Likevel synes jeg denne boka blir lite troverdig i historien om legen som flytter inn på legekontoret og snakker med plastskjellettet sitt for å slippe unna både ektemann og elsker. Forholdet lege-pasient er nok noe mange fastleger vil kjenne seg igjen i, tenker jeg, men ikke resten av historien om Elin. Elsk-hat forholdet til mobilen, der man i det ene øyeblikket ikke kan være den foruten, til i neste øyeblikk ønsker å spyle den i do er nok noe mange også kan kjenne seg igjen i, tenker jeg... men tross noen morsomme og gjenkjennende elementer i denne boka blir totalinntrykket bare sånn litt over middels....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elin er en godt voksen fastlege med mann og barn som har flyttet hjemmefra. Selv har Elin flyttet inn på legekontoret sitt. Sin halvpart av huset har hun gitt til ektemannen, Aksel, så jentene ikke skal miste barndomshjemmet. Før Elin giftet seg med Aksel, var hun sammen med Bjørn. Han har dukket opp på Facebook, og da Elin, i lett påvirket tilstand, sendte ham en venneforespørsel, snudde det livet hennes på hodet. Nå er det bare pasientene med alle sin skavanker og sykdommer Elin snakker med, hvis man ser bort fra Tore - plastskjelettet som stiller spørsmål ved alt Elin foretar seg.

En helt annerledes legeroman, som er ganske så underholdende, i hvert fall det som handler om pasientene. Privatlivet er ikke like interessant, og slutten trekker veldig ned for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva