Viser 11 til 14 av 14 omtaler

Dette er en kjempegod bok. Den må du bare lese!

Kan man finne kjærlighet på et så brutalt og grusomt sted som i Auschwitz? Dette er en utrolig sterk historie, basert på virkelige hendelser.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En gripende og viktig bok. Må vi aldri glemme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan man finne sin livs kjærlighet på et så grusomt sted som Auschwitz? Det gjorde Lale Sokolov. Les den vakre men også vonde historien til Lale, et tidsvitne som overlevde grusomhetene som fant sted under 2.verdenskrig. Boken anbefales på det aller sterkeste!

Les gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig fascinert av andre verdenskrig, misforstå meg rett altså: jeg syns bare at det e helt vanvittig hvor mye ondskap én mann kunne skape og hvor mange liv han klarte å ta løpet av krigen. Det er så stort og ufattelig og vanvittig mye å ta innover seg. Når det er sagt, så er det her den type bøker jeg liker for den er basert på en virkelig historie fra andre verdenskrig. Boka var grusom, men hva skal man forvente liksom. Boka var også rørende og fin og jeg skulle gjerne lest den for første gang enda en gang. Den er ikke oversatt til norsk enda, men kunne fint leses på originalspråket da språket er lett. Jeg har ikke så mye mer å si enn LES DEN!!! Jeg anbefaler den på det varmeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove