Kan man finne sin livs kjærlighet på et så grusomt sted som Auschwitz? Det gjorde Lale Sokolov. Les den vakre men også vonde historien til Lale, et tidsvitne som overlevde grusomhetene som fant sted under 2.verdenskrig. Boken anbefales på det aller sterkeste!

Les gjerne hele omtalen min her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sitter faktisk i Oswiecim akkurat nå. Helt merkelig å gå rundt inne i leirene som man har hørt og lest så mye om.
Takk for boktipset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oj, så bra! Kan tenke meg det er både interessant men som du sier også litt rart, og kanskje litt vondt også med tanke på det som har foregått der. Burde nesten være et "must" for alle å dra til et sånt sted en eller annen gang, slik at man ikke glemmer selv om man ikke har følt det på kroppen selv slik som fangene der gjorde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhild