Viser 11 til 19 av 19 omtaler

Den begynte bra, så sank nivået en stund synes jeg, men det tok seg opp igjen etterhvert. Kunne brukt naboparet mye mer i handlingen for å øke spenningen enda mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er lettlest, spennende og har god driv. Jeg gir den fire fordi jeg synes det blir noe snevert med en handling over så kort tidsramme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anne og Marco er på fest hos naboparet, Cynthia og Graham. Hjemme hos Anne og Marco er deres 6 måneder gamle datter, Cora, alene, men de har med babycallen. Barnevakten meldte avbud i siste liten, og i og med at festen kun var for voksne, gikk Anne til slutt med på å la Cora være hjemme. Det er jo bare vegg i vegg, og hun og Marco ser til Cora hver halve time.
Da festen er over, står ytterdøra hos Anne og Marco på gløtt, og barnerommet er tomt. Cora er borte.
Det finnes ingen tegn til at noen andre har vært i huset, og det unge ekteparet begynner etterhvert å skule på hverandre, og granske den andres fortid, familie og venner.

En sidevender som leses på et par timer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gode omtaler fikk meg til å lese boken, men jeg ble skikkelig skuffet. Den første delen av boka er kjedelig og langdryg, når man er godt over halvveis skjer det i alle fall litt mer, men jeg tar meg i å lese fortere og fortere, ikke fordi det er spennende, men fordi handlingen går over i det som mest av alt minner om en farse. Det eneste positive jeg kan si om denne er at den gikk raskt unna. Noterte meg også et merkelig sitat: "Anne kjenner at blodet forlater ekstremitetene"......

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende, lettlest, god underholdning på en flyreise hjem fra Gran Canaria. Les gjerne mer i bloggen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en bok som blir rost av både forlag og litteraturanmeldere i flere land. Personlig må jeg si at jeg synes den ble for langtekkelig - det er for lite som skjer i deler av boken, men på slutten skal det plutselig presses inn veldig mye tvister og komplotter. Historien kunne vært så bra og engasjerende, men måten den er skrevet på gjør at jeg kjeder meg til tider og tenker "bla, bla, gå nå videre".

Med andre ord, ikke den beste thrilleren jeg har lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er min omtale av Naboparet. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageAnne-Stine Ruud HusevågGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine Sundalalpakka