Viser 11 til 20 av 20 omtaler

Søt bok, men veldig kort. Få ord på hver side og mange ledige sider og sider med tegninger. Ble nesten som en slags barnebok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare for å meddele, så er denne boka faktisk ment som en novelle - det er bare det at Jojo Moyes ble så stor i Norge, og derfor håver forlaget inn penger på henne hvor enn de kan. I England er denne boka gitt ut som en novelle til veldig ålreit pris, mens den i Norge fremstilles som en roman og ble solgt til blodpris i diverse bokhandlere. Bare man åpner boka ser man jo at de har jukset- store mellomrom mellom linjene, stor skrift og masse plass igjen på sidene.

Som novelle synes jeg ikke denne er dum i det heletatt, men jeg tror ikke folk får det de forventer, og mange føler seg nok snytt. Det er jo sabla trist for Moyes, siden den fra hennes side mest sannsynlig bare var ment som en kort "vente"-lektyre mens hun skriver på bok nr 3 fra serien om Lou. Men selve handlingen og historien syntes jeg var fin, selv om det er langt ifra det beste jeg har lest

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns faktisk den har fått litt for mye "tyn".. At den er for kort er jo riktig.. men ellers er den jo veldig søt..!! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En skikkelig feelgood roman! Jeg koste meg, men hadde nok kanskje ventet litt mer dybde av denne forfatteren. Vingler på terningkast 4-5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trodde jeg hadde kjøpt en roman, så jeg ble passe skuffet når jeg skjønte at dette er en kort (tynn) novelle.... Skikkelig nedtur.....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For det første: altfor kort bok. For det andre: jeg syns boka slutta akkurat når den var på sitt beste. Boka slutta altfor brått og virker ufullført. Jeg elsker Jojo Moyes og jeg lot meg lett rive med i historien. Jeg skulle ønske hun hadde lagt i litt mer arbeid i boka og skrevet den litt lenger. Når det er sagt så er jeg glad jeg ikke kjøpte den til fullpris, men pent brukt og til kun halvparten av utsalgsprisen. Dette var lettlest og ferdiglest på kun noen timer. Selvom boka er kort så tror jeg faktisk den er bedre på engelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lest på under 1,5 time. Noe skuffet da jeg trodde jeg kjøpte en helaftens roman, og endte opp med en novelle med skriftstørrelse EKSTRA STOR og med masse bilder. Novellen var fin, men den levde ikke opp til sine forgjengerne. Jeg erkjenner videre at jeg heller ikke kunne forventet det, ettersom det var en novelle og ikke en roman.

Dagens erkjennelse: "Det er lurt å åpne boken før du kjøper den"...

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Et par timers lett, men koselig underholdning. Mer novelle enn roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne krever en omstilling i hodet før man begynner å lese;
dette er en novelle, som i England ble gitt ut som en quick-read - altså en novelle i bokform. Forlaget her i Norge har gjort det litt annerledes, og valgte å gi den ut som en roman. Men det funker jo ikke å strekke en kort novelle ut i en stor bok, det å gi den større skrift og legge til bilder gjør jo ikke historien noe lengre.

Når det er sagt er historien søt, men man må altså ikke gå i fellen å tro at man skal lese en hel roman. Hovedpersonen er søt og hyggelig, og hun rekker å gå gjennom en liten indre transformasjon i løpet av boken. En fin time i sofaen med denne i fanget, men en bommert av forlaget å utgi denne i det formatet de har valgt synes jeg.

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Forsåvidt en søt historie om kjærlighet, men ikke hennes mest romantiske bok etter mitt syn for denne historien var meget tynn. En skuffelse rett og slett.
Les gjerne omtalen av boken inne på bloggen min ( ekstern lenke)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi