Viser 11 til 20 av 20 omtaler

Denne likte jeg!
Boken er lettlest og enkel i språket, men fanget meg fra første side.
Forfatteren sier selv at han bruker mange klisjeer, og det gjør han så absolutt, men det funker. Jeg ble fort opptatt av å finne ut hvem morderen var. Gøy!
Det er noen brister i politiarbeidet og jeg håper vårt virkelige politi er bedre enn dette, men det er bra underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underhaldningskrim av den lettbeinte typen, med action, overraskingar og pussige situasjonar, - lettlest og fortlest. Historia har bra driv og er godt komponert, men med litt for mange krumspring mot slutten etter min smak.
Plottet er fiffig, men ikkje genialt. Dersom ein har lest Iréne ser ein at det heller ikkje er spesielt originalt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Journalist Viljar Ravn Gudmundsson har fått mail fra en ukjent mann. Mannen varsler om et drap som skal skje dagen etter. Da en kvinne blir funnet død etter å ha bli kastet ut fra sin egen balkong, aner Viljar ugler i mosen. Så kommer en ny mail...
I bakgrunnen dirigerer "Maestro" det hele, og politiet kommer først på sporet når det er for sent.

Spennende og annerledes plot. Håper på mer fra Geir Tangen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sykt bra bok. Så spennende at jeg faktisk ble andpusten av å lese. Overraskende, fantastisk, sykt plot og spenning til aller siste side. Siste ord, faktisk. Og alt var gjennomført, uten åpenbare logiske brister. I tillegg er den skrevet på et rikt språk med originale metaforer som faktisk gav boka en ekstra spiss. Denne likte jeg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fullførte denne godbiten for noen dager siden, og selv etter lang tenketid, er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal si. Plottet i denne historien er bare fantastisk! Helt genialt og på et nivå over alt annet. Men likevel sitter jeg med en følelse av å ikke være helt overbevist, helt engasjert eller noe sånt. Det var ikke det at den var kjedelig (langt i fra), men den var bare ikke spennende nok. Her kan det være forventningene som kan ha ødelagt for meg, men det er vanskelig å si. Jeg anbefaler denne boken veldig pga av et strålende plott, men jeg syns det er et stort minus her når det gjelder hvor engasjert jeg ble/hvor spennende boken var.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En forykende bok med et genialt plott. Jeg har lest mye, men denne boka gikk rett hjem til meg. Anbefales på det sterkeste. Geir har klart å skape et plott og en historie som skiller seg ut fra alt jeg har lest. Ja, han leker med krim-klisjeer og kjører på med nærmest en overdose av disse. Men, sydd inn i denne historien så er det rett og slett genialt, og et fantastisk krydder som spisser historien og bidrar til at den er så unik :-) Takk for noen fantastisk underholdende timer Geir.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Stormende debut. God krim og litt annerledes enn krim jeg har lest tidligere. Liker at forfatter fletter inn andre krimforfattere og seg selv i handlingen. En frisk pust, fra sørvest. Well done Geir. Håper å lese mer fra deg!
Leste den på ebok,og det gikk så forrykende fort under opprullinga at jeg fikk vondt i pekefingeren.
Slukebok!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Les min omtale av Maestro på bloggen min: https://mineboker.wordpress.com/2015/12/03/maestro-av-geir-tangen/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig T