En forykende bok med et genialt plott. Jeg har lest mye, men denne boka gikk rett hjem til meg. Anbefales på det sterkeste. Geir har klart å skape et plott og en historie som skiller seg ut fra alt jeg har lest. Ja, han leker med krim-klisjeer og kjører på med nærmest en overdose av disse. Men, sydd inn i denne historien så er det rett og slett genialt, og et fantastisk krydder som spisser historien og bidrar til at den er så unik :-) Takk for noen fantastisk underholdende timer Geir.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For en fantastisk bok. Digger bøkene til kona/samboeren hans, og hadde ikke forventet meg at det gikk ann å toppe henne, men dette var bra saker:-) Denne forfatteren skal jeg lese mer av og gleder meg til å se om nivået på de andre bøkene hans er like bra. Annbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus