En forykende bok med et genialt plott. Jeg har lest mye, men denne boka gikk rett hjem til meg. Anbefales på det sterkeste. Geir har klart å skape et plott og en historie som skiller seg ut fra alt jeg har lest. Ja, han leker med krim-klisjeer og kjører på med nærmest en overdose av disse. Men, sydd inn i denne historien så er det rett og slett genialt, og et fantastisk krydder som spisser historien og bidrar til at den er så unik :-) Takk for noen fantastisk underholdende timer Geir.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For en fantastisk bok. Digger bøkene til kona/samboeren hans, og hadde ikke forventet meg at det gikk ann å toppe henne, men dette var bra saker:-) Denne forfatteren skal jeg lese mer av og gleder meg til å se om nivået på de andre bøkene hans er like bra. Annbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LeseaaseEivind  VaksvikBjørg L.fornixHelenetuhamreDemeterHeidi LSynnøve H HoelReadninggirl20alpakkaHilde H  HelsethMarianneRandi | randiloves2readFrode Øglænd  MalminAlice NordliPer HellemIngeborg GMartinenkntschjrldJulie StensethBjørn Erik Strand-HanssenJorid FKaroline in WondersomniferumDolly DuckIngunn SStine_JJane Foss HaugenLisbeth Kingsrud KvistenMarit AamdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnetteToveEli HagelundGrete AastorpHarald KLogikaBokavhengigTorill Elisabeth Revheim