Viser 21 til 24 av 24 omtaler

Denne boka ble altoppslukende for meg, jeg lengtet etter den med en gang jeg la den fra meg. Måtte bare fortsette, fortsette, fortsette, for til slutt må jo noe godt skje, til slutt må jo Jude se at han er verdt godhet i livet sitt. Hvis jeg bare fortsetter å pine meg gjennom Judes historie så kommer det til å bli bra til slutt. Jeg anbefaler ikke å lese denne boka hvis man er langt nede fra før.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Stedet er New York der vennegjengen Malcolm, Jude, JB og Willem prøver å gjøre karriere.
De er som oftest blakke, og definitivt rotløse.
Etter som årene går, blir relasjonene dypere, men vennskapet blir stadig satt på prøve. Limet i vennskapet er gåten Jude.
Det er i store trekk Judes historie som har "hovedrollen" i boka. Hans historie er grusom, og boka er såpass sterk at jeg måtte lese den i etapper.
Leser mer enn gjerne mer fra denne forfatteren!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

"Et lite liv" som bokens tittel er oversatt med, byr på intenst driv. "The Guardian" sin anmelder sier: " En hjerteskjærende lesning som etterlater hjertet ditt et par størrelser større." Godt sagt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav Selfors