Viser 31 til 40 av 58 omtaler

Utmerket, denne fortjener egentlig 5,5. Den siste 0,5 ville han ha fått om det ikke hadde vært for en liten uforløst følelse jeg satt med på slutten. Men alt i alt, veldig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en fantastisk opplevelse å lese denne boken! Lars Mytting lar de enkleste ord male frem bilder så sterke at du blir sittende igjen og lure på hvordan i all verden han klarte det. Jordnære karakterer, en ærlig og lun humor og en særdeles spennende historie var med på å gjøre denne boken til en av mine favorittbøker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Som om jeg ikke hadde lyst til å reise til Shetland fra før! :-) Blandingen av familiehistorie og mysterium fungerer så godt her. Og jeg blir både glad og trist og rørt. Litt merkelige de damene hovedpersonen møter på, men noen er vel sånn...?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mye er allerede skrevet av omtaler til denne boka. Og det aller meste er velfortjent positivt.
For dette er, etter min mening rett og slett en knallbra bok, uansett hva man måtte ha av preferanser av innenfor roman- eller krim- litteraturen. En av de aller beste bøkene jeg har lest og en velfortjent sekser!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du verden så stas det er når en bok så til de grader lever opp til den voldsomme positive omtalen den har fått. Alle dere som skryter har helt rett. Dette var en varm, rørende og engasjerende leseopplevelse. En intrikat historie fortalt med et rikt men jordnært språk. Fabelaktig.

Må nesten også få benytte anledningen til å minne om at det blir to møter med Mytting på årets Kapittel-festival her i Stavanger.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Drivende, godt skrevet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Svøm med dem som drukner er en sjelden perle blant norske romaner. Den er noe så sjeldent som en spenningsroman uten noen åpenbar forbrytelse. En skikkelig røverroman uten noen ordentlig skurk. Og ja, Lars Mytting har gjort det igjen: skrevet ei ordentlig medrivende bok om treverk.

Løp og les!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hadde egentlig ikke tenkt at jeg ille lese denne boka, men så kom den på salg.... Hvilken flaks for meg og hvilken leseropplevelse den ga meg! Levende, godt språk, gode menneske- og naturskildringer og spenning hele veien.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Å, jeg elsket denne boken! Som et møte mellom favorittforfatterne Levi Henriksen og Robert Goddard, med et snev av "Gulldronning, perledronning"! :-) Her stiger spenningen etterhvert som stadig nye funn i familiehistorien fører oss både til første og andre verdenskrig samt skjebneåret 1971, - men ikke minst til hendelsene i nåtid som bringer
oss både til Gudbrandsdalen, Shetland og Frankrike. Og gjennom det hele går en rød tråd med kunnskap om og kjærlighet til trevirke og dyktig håndverk. Historien er imponerende godt komponert og gjør stadig nye spennende vendinger, men alt blir forklart og gir mening, og vi sitter ikke igjen med noen løse tråder. Og spenningen varer til siste side, - mesterlig!

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpGladleserDaffy EnglundgretemorReadninggirl30MarianneNAvaPiippokattasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode TangenHarald KRottulfNeraIngunn SHeidiMalinn HjortlandBenteKirsten LundBerit RDemeterKnut Haugland