Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Handlingen er interresant, men jeg synes boka blir for langtekkelig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den beste av de tre så langt, synes jeg. Mye dramatikk både på det personlige, relasjonelle og det politiske planet, glitrende skildret. Les gjerne mer i min bloggomtale .

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Italia 1970-tallet.

Lila og Lenù har blitt voksne og begge har fått barn. Elena har kommet seg opp og fram i forhold til Lila, men hun føler seg likevel underlegen venninnen i flere sammenhenger.
Begge strever på hver sin kant for mer demokrati og bedre arbeidsvilkår. Selv om de prøver å unngå hverandre, er de bundet sammen med usynlige bånd, og det er Lila Elena vender seg til når livet nesten ikke er til å holde ut.

Nok en gang klarer Ferrante å trollbinde meg. Det gledes til siste bok kommer på norsk.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Maren Hjelle AuneTrygve JakobsenBoktimmyBjørn SturødPia Lise SelnesIdaEmilieskJulie StensethAtmanBeritBStineGunn DuaasKirsti Vettran NederhoelTonje-Elisabeth StørkersenLeseaaseLisbeth Kingsrud KvistenElena Megrethe OlsenTrine Lise NormannVibekeVannflaskeTorill Elisabeth RevheimgretemorRufsetufsaBeate KristinHarald KLilleviTone HMarianne MSiw ThorbjørnsenErikSolSynnøve H HoelHelge-Mikal HartvedtAjiniakraEllen E. MartolMorten JensenMartin AasbrennGro-Anette SlettebøBjørn  BakkenInge Knoff