Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor folk gidder å lese disse bøkene.... denne skulle være den beste av de fire.... den tok seg opp halvveis, og jeg trodde endelig at det skulle bli en god bok, men datt ned igjen på slutten.... Jeg vil kalle denne serien ungdomsbøker

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig! Jeg syns denne serien er veldig oppskrytt. Men turde nesten ikke si det mens Ferrante-feberen raste som verst. Syns fortellerstilen hennes nærmest er tjattrete og forholdet mellom de to «venninnene» er ikke hva jeg skulle kalle et vennskap. Vennskap er for meg å støtte hverandre og få fram det beste i hverandre. Ikke til stadighet å konkurrere og trykke den andre ned. Lila er mere ondskapsfull og lumpen enn hun er brilliant og Elena reagerer nærmest som en ynkelig liten mashokist når hun finner seg i alt for mye av Lila og ser opp til henne «fordi hun er så slem».
For meg er det helt ubegripelig at denne serien har fått folk til ikke bare å reise til Napoli men til og med å flytte dit!
Jeg antar at forfatteren har tatt pseudonym-navnet sitt fra renesansekongen Ferrante av Napoli. Fæl fyr som bl a er med i TV/DVD-serien Borgias. Underlig ting å gjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard