Viser 11 til 20 av 34 omtaler

Må innrømme at jeg lot meg rive med her.
Opplevde beskrivelsen av den forfyllede hovedpersonen, Rachel, som overbevisende og god. Rachel har det tøft, hun sliter. Og drikkingen hennes bare gjør bare alt verre. Å våkne etter en skikkelig fyllekule, uten å huske hva som har skjedd, er heller ingen spøk.
- Mange har sikkert opplevd noe slikt en gang eller to i livet.
Men å våkne blodig og forslått og med fullstendig black out, rett etter at en kriminell handling har funnet sted akkurat der du høyst sannsynlig befant deg, det er ganske "ubehagelig" kan man si.
Rachel prøver å avdekke hva som faktisk har skjedd, men sliter med flaska og manglende troverdighet overfor både politi og berørte parter.
Heller ikke alle er særlig interessert i at hun skal klare å huske detaljene fra "den kvelden"...

Boka hopper litt frem og tilbake i tid og med tre forskjellige "jeg" personer, mens gåten sakte løses i takt med Rachels glimt inn i det fortapte minne.
Ikke det mest spennende jeg har lest, men boka vinner en god del på den levende beskrivelsen av Rachels problemer med flaska; - alle løgnene hun tyr til og nedverdigelsene dette fører til.
Godt skrevet. Vel verd en firer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette var en sinnsykt bra bok, som virkelig fanget fra begynnelse til slutt! Vanskelig å legge fra seg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig spennende! Likte denne veldig godt. Lettskrevet, karakterer som vekker følelser. Bør leses.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok som er umulig og legge fra seg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fin bok, men veldig lett og skjønne hvem som er den slemme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt RÅ bok, jeg har virkelig sansen for disse antiheltinnene vi får en del av nå :) Ærlige og gale damer àla Gillian Flynns hovedpersoner, gjengen i "Ektemannens Hemmelighet" og nå Rachel på toget. Gleder meg til å se filmen som kommer senere i høst :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underholdende, men det er det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For ei spennende bok! Leste denne ut på en dag, for jeg klarte ikke legge den fra meg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Grei underholdning, men jeg hadde høye forventninger etter å ha lest så mye positivt. Jeg synes faktisk historien blir litt langtekkelig etter en stund, og tar meg i å lese fortere og fortere for å bli ferdig. Boka går inn i hyllen som en midt på treet opplevelse

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig spennende bok!! Klarte knapt å legge den fra meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude JensenTanteMamieDaffy Englund