Viser 11 til 20 av 21 omtaler

Jeg liker bøkene hennes veldig godt og denne var også god.
Litt trå å komme i gang med men vanskelig å legge fra seg etterhvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skuffende bok. En av hennes dårligste bøker. Klarte ikke å fenge meg denne gangen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Meget spennende! Lenge siden jeg leste en av forfatterens bøker. Gjenlesningsgleden var stor! Av og til kan det være lurt å ta en pause!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde lyst på ei lettlest og spennende krimbok. Denne er i og for seg begge deler, men hvorfor så grotesk?
Hverdagsskildringene er bra, og hovedpersonene er likandes, men når forbrytelsene er så grusomme og ondskapsfulle, blei jeg bare irritert for at jeg hadde brukt tid på å lese dette.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Denne boka har en virkelig pang-start! Kjempe spennende!
Jeg liker at historien har mange lag, til tider såpass mange at jeg sleit med å holde tunga rett i munn!
Slutten er realistisk, men jeg liker ikke slike avslutninger....
Ellers liker jeg groteske krimbøker og synes det trekker opp spenningen. Synes derimot ikke at den er så lettlest som folk skal ha det til. Kapitlene i nå tid er lange.....!
Boka ender på en svak 5er hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klarte ikke å slutte å lese, leste faktisk mens jeg gikk også...Spenning fra start til slutt. Og tror nok det kommer en oppfølger.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Camilla Lackberg, Sveriges krimdronning. Utrolig bra bok. Anbefales høyt til påskeferien og hele framtiden. Denne var det trøkk i. Jeg leser mye og vil i aller høyeste grad si at denne boken var ti ganger om ikke hundre ganger bedre enn her. Jo Nesbø!! Tommel opp for fru Lackberg!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tro om ikke dette er Camilla Läkbergs beste..?? :) Historien om Erica og Patrik går fint videre og historien om "Løvetemmeren" er spennende fra start til slutt.. Veldig godt "plott" som altså holder spenningen oppe gjennom hele boken. Her er ingen buklanding på slutten.. Anbefales på det varmeste..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Läckberg er tilbake med en ny krim fra Fjällbacka. Boka er en av de bedre bøkene hennes, og om du liker de foregående bøkene vil du nok like denne godt. Boka er passe lang, og er både spennende og interessant. Vi blir også enda bedre kjent med Erica, Patrik og resten av den faste gjengen ved Tanumshede politidistrikt. Har du ikke lest de første bøkene anbefaler jeg det. Selve handlingen i boka har ingen direkte sammenheng med de foregående bøkene, men jeg synes det er en stor fordel å bli kjent med karakterene og følge de fra starten av.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.