Viser 11 til 20 av 31 omtaler

Jeg ble fullstendig oppslukt av denne boka! Det er en av de mest spennende bøkene jeg har lest og jeg klarte ikke å legge den fra meg. Gleder meg til å lese de andre bøkene i serien !:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en av de beste krimbøkene jeg har lest! Den er utrolig spennende, og man blir hektet på denne boken så fort man begynner å lese. Jeg leste den på to dager, og nå er jeg allerede i gang med "Sandmannen". Historien er god, og jeg lar meg rive med. Noen vil kanskje synes at den er litt overdrevet, men for meg er dette en forrykende god thriller, og jeg overser gjerne noen overdrivelser for å få et slikt lesekick. Jeg trodde ikke jeg skulle finne noen som skriver mer spennende enn Jo Nesbø, men nå tror jeg faktisk jeg liker Kepler hakket bedre. Les, les, les!! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av "Ildvitnet" (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne var grusom.. Men bra skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt en spennende bok som er umulig å legge ifra seg. Synes imidlertid at det er en overdreven bruk av gjentagelser og for utfyllende beskrivelser, som hverken tillater leseren å bruke hukommelse eller fantasi. Liker ikke følelsen av at forfatterne vil gi alt med teskje. Jeg synes også at personene blir litt vel stereotypiske, og enkelte karaktertrekk blir så til de grader overdrevet at det er lite troverdig. For en som jobber innen barnevern/psykiatri ble noen av beskrivelsene nesten komiske, og det er tydelig at det er en manglende kjennskap til dette feltet. En god historie, som hadde trengt en bedre innpakning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig spennende bok! Leste denne på en hytte langt ut i skogen. Var så vidt jeg turte å benytte meg av utedoen på natta etter jeg leste den. Gleder meg til å lese neste bok av kepler! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror ikke Lars Kepler kan levere en dårlig krimbok. Har aldri vært så oppslukt av krim før. Burde leses!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

To brutale mord på et hjem for tenåringsjenter som sliter, men det er bare en Joona Linna! Han er egentlig suspendert, men blir "headhunted" til åstedet som observatør. Og Joona er god til å observere. Dermed settes jakten på en ung jente i gang, og nye biter i puslespillet finner sin plass.

I tillegg får leseren innblikk i Joonas fortid, og historien om kona og datteren gjør slutten enda mer nervepirrende.

Super krim!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bok jeg anbefaler på det varmeste. Spennende fra første bokstav.
Jeg er mektig imponert over Kepler og bøkene de har skrevet.
Ser fram til neste bok :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For en bok! Her er Kepler på sitt hittil beste. Dette er virkelig bra kvalitetskrim, så glitrende gjennomført at den kan anbefales både lesere som liker å nøste gåter og lesere som vil ha mye action, grøss og gru til underholdning. Har allerede begynt på Keplers bok nr. 4 "Sandmannen" fordi jeg bare måtte videre der bok nr. 3 sluttet. Anbefaler andre og lese bøkene i riktig rekkefølge for å følge historikken og lære helten Joona Linna og kjenne. Dette var virkelig en knall bra bok. Terningkast 6.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundlittymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23