Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Bok som gir mange tankevekkere. Får en god ro i meg når jeg leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan skal jeg klare å starte på en ny bok etter å ha lest denne? Den er helt perfekt, akkurat slik jeg helst vil at en bok skal være, at den gjør noe med meg, setter i gang både følelser og tanker på et dypere nivå. Jeg ble ferdig med den første boken "Kunsten å høre hjerteslag" i går og leste altså denne fortsettelsen i dag, og i løpet av de to siste kapitlene kjente jeg at jeg ikke ville at boken skulle ta slutt. Jeg ville ikke forlate Burma, og de fantastiske menneskene jeg ble kjent med. Ville bare lese mer av de vakre skildringene som får meg til å føle at jeg er der sammen med dem. Lese mer om de filosofiske betraktningene, livsvisdommen som gir gjenklang i hjertet. I de første kapitlene av boken, foregikk handlingen i USA, og jeg ble litt skuffet for jeg savnet Burma og folkene der. Heldigvis fortsatte fortellingen fra Burma etter hvert, og del tre var bare helt fantastisk og overgikk faktisk den første boken. Nå har jeg bare lyst til å åpne den og lese den igjen, vil ikke gi slipp på den, eller rettere sagt følelsene og stemningen den gir meg. Dette er en bok jeg kommer til å tenke på i lang tid framover og som jeg vil huske for alltid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

DENNE BOKEN BETAR OG GRIPER- SETNINGER SOM JEG KAN "SUTTE" PÅ LENGE--SPØRSMÅL SOM GRIPER..... FOR MEG ER DENNE OPPFØLGEREN EN GOD DEL "BEDRE" ENN DEN FØRSTE- KANSKJE DEN FØRSTE IKKE NÅDDE HELT INN ,SELV OM OGSÅ DEN VAR LES-RETT-GJENNOM BOK I ALLE FALL BEGGE TO ER HERLIGE

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en nydelig historie. Når man kjenner følelsene, smaker smakene og lukter luktene så har forfatteren truffet med skildringene sine!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste "Kunsten å høre hjerteslag" for et år tilbake. Holder nå på med siste del av "Kunsten å være seg selv" og synes faktisk denne er enda bedre en den første boken. Liker den veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som jag älsade den första boken var jag inställd på att den här skulle vara en blekare uppföljare, men akk vad jag bedrog mig. Detta var en ännu bättre bok än den första, åkk det är inte vanligt. Jag ropade högt NEJ när boken var slut för jag ville höra MER av den här fantastiska boken, den fantastiska berättelsen åkk de fantastiska karaktärerna.
Det kommer nog en tredje bok hoppas jah, åkk jag kommr att vänta på den. Det är redantomt av saknad, så jag kommer att läsa om boken ganska snart. Eftersomjag har lästbökkerna på nosjka kansje jag ska läsadem på svenska eller engelska. Många tankar far igenom mitt huvud men för att kunna omsätta dem i mitt eget liv tror jag att jag behöver en ny genomgång. Takk för dessaberättelser!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker å lese bøker fra land som jeg har lite kunnskap om. Denne boken der det meste av handlingen foregår i Burma eller Myanmar, inngår i denne gruppen.

Handlingen virker realistisk selv om det som driver fortellingen fremover ligger innenfor det parapsykologiske feltet. Boken er vel det mange kaller en dramatisk kjærlighetshistorie, og mange ganger, mens jeg leste, tenkte jeg at det er vel ganske sjelden at en mann skriver så dyptgripende om kjærlighet.

Jeg gir den terningkast fem og skal også lese den første boken til Jan-Philipp Sendker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Del 1 en er ganske kjedelig, men del 2 og 3 er utrolig fantastiske, som lager fargerike og livlige bilder i mitt sinn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kastet meg over denne rett etter å ha lest "Kunsten å høre hjerteslag". I ettertid skulle jeg ønske jeg hadde ventet litt. Jeg hadde store forventninger og var høyt oppe på leseskyen etter å ha funnet den første boken. "Kunsten å være den man er" er også en god bok med en fengende historie og et veldig billedlig og rikt språk, men den når ikke helt opp, og historiene er så likt bygd opp at det er naturlig og nesten umulig å la være å sammenligne dem. Det forhindrer meg ikke i å håpe at det snart kommer flere bøker på norsk av denne forfatteren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er noe så sjeldent som en oppfølger som er bedre enn den første boka!
En sterk, følsom og aldeles nydelig bok.
Sitter som i vakuum etter å ha fullført den...

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken