Jeg liker å lese bøker fra land som jeg har lite kunnskap om. Denne boken der det meste av handlingen foregår i Burma eller Myanmar, inngår i denne gruppen.

Handlingen virker realistisk selv om det som driver fortellingen fremover ligger innenfor det parapsykologiske feltet. Boken er vel det mange kaller en dramatisk kjærlighetshistorie, og mange ganger, mens jeg leste, tenkte jeg at det er vel ganske sjelden at en mann skriver så dyptgripende om kjærlighet.

Jeg gir den terningkast fem og skal også lese den første boken til Jan-Philipp Sendker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, enig der, som du skrev tidligere vi har den samme interessen for bøker som gjør oss kjent med andre kulturer! Jeg har ikke lest denne boken, men har ønsket meg den lenge, og får den til bursdagen, så den blir med på ferie!
Den første boken "Kunsten av å høre hjerteslag" har jeg lest, og den var også veldig bra, jeg tror jeg skrev en bokomtale om den.
Tror jeg må sjekke boklisten din( hvis det er ok) og se om du har noen tips til meg?!
Mvh Mariann

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin Lothe