Viser 11 til 14 av 14 omtaler

Mørk, dyster, treg og skuffende.
Den får en svak 3 er for historien og noen spennings partier.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Välskrivet men nej tack för min del. Äcklades av att de tog skit från under sina naglar för att tatuera sig själva i armhålan med och annat som jag antar passar mer dem som gillar testosteronfyllda actionböcker/filmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de mest spennende bøker jeg har lest på riktig så lenge! En real testosteron-bombe av en krigshistorie som leses med hjertet i halsen så du knapt husker å puste... Interessant historie om baksiden av krigen - det en aldri hører om - å havne på helt feil plass for å redde livet. Men har en kommet til en skjebne verre enn døden? Synes nok at boken var best i godt over første halvdel og at den tok seg inn igjen på slutten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenKirsten LundRuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H Hoel