Viser 21 til 30 av 30 omtaler

Vi hadde vel alle en eller annen gang i livet trengt en katt av Bob sitt kaliber i vårt liv. Dette er en herlig historie om en stor kattepersonlighet og om hvordan dyr og menneske påvirker hverandre. Jeg håper Bob og James får et langt liv sammen og at deres historie kan varme mange hjerter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En varm og ikke minst nyanserende bok med et hint av spenning. Gjennom å bruke boken til å fortelle om seg selv ved siden av opplevelsene med katten som strengt tatt innehar rollen som hovedperson i den, har jeg fått bredere kunnskap om hvordan ett menneske kan havne på utsiden av samfunnet - dessverre! Jeg vil dessuten aldri se på katter på den samme måten som tidligere etter å ha lest denne boken, jeg vil både elske og ønske dem enda høyere enn før. Bokorm eller ikke, les denne boken! Den vil gjøre deg godt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En hjertegod bok som gav insikt i en verden som er litt fjer fra flate Jæren. Anbefales, også for dem som ikke elsker katter , men som intreserer seg for hvordan andre har det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en nydelig bok, jeg ble helt rørt. Jeg som er dyr elsker og har fire katter, kunne kjenne meg så godt igjen i boka i forhold til katten oppførsel. For en rørende bok, måtte lese hvordan det gikk videre rett og slett. En bok som det er lett å bli glad i. Greit språk og historien vil jeg lenge huske. Boka sender ut viktige budskaper, som flere bør å tenke over. For min del blir det terningkast seks, boka hadde alt jeg ser etter i boka. Den fenget meg og hadde et troverdig tema.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Endelig en bok, som virkelig traff meg midt i hjertet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nydelige Bob! En bok midt i blinken for en katteelsker som meg. :-) Jeg var glad, irritert, bekymret og rørt underveis i denne boka. Veldig enkelt språk og jeg leste den ut i løpet av noen dager.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med Unni Lindell; en hjertevarmer. Les mer om hva jeg synes i et innlegg på bloggen min. Link til innlegget

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En nydelig og rørende bok, som flyter lett avgårde. Anbefales!

Les gjerne Blogginnlegget mitt

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gripende, hjertevarm, koselig, morsom og tragisk. En herlig bok.om katten Bob og hans "eier" og livet på gaten i London.Gråt gjorde jeg også. Anbefales varmt

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Det er lenge siden jeg har lest en så gripende og koselig bok som denne. Det gjør godt i kropp og sjel å slippe en slik bok innenfor.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

Ina Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie UvaagHarald KHeidiKirsten LundOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliAnniken RøilRandiLaila