Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Født til å løpe er boken jeg fikk anbefalt av min fadder. De første seksti sidene var vanskelig å komme gjennom, men så fikk jeg leselysten. Boken har vært utrolig overbevisende for min del. Den er så overbevisende at etter et par sider lest. Så vil dra ut å løpe, og komme tilbake med en god opplevelse.

Boken handler om en amerikansk journalist som heter Christopher McDonall. Han ønsket så sterkt å få fart på beina, men fikk stadig vondt og endte opp med skader. Deretter drar han på en eventyreise. Der oppsøker han blant annet glohete daler, savanner, utilgjengelige fjelltopper og maraton løyper for å finne svare på «hvorfor vil løper». Han møter løpestammen tarahumarene i Mexico og den myteomspunne løperen Caballo Blanco. Forfatteren i boka Christopher McDonall blir kjent med verden beste langdistanseløpere og leger, trenere og snakker med skofabrikanter. Han forteller om mer eller mindre troverdige historier, mens skaden hans går gradvis over.

Dette er en bok framfor eventyr fortellinger. McDonall tar med deg på en reise du sent vil glemme. Jeg anbefaler boken for idrettsutøvere, ungdom og voksene. Boken vil fenge en like stor grad de vanlige leserne også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka likte jeg godt, og jeg blei enda mer overbevist om at løping er greia! Selv om jeg er laaangt unna ultraløp - så ga boka masse løpemotivasjon!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken formidler lidenskap og løpeglede på en måte som gjør at jeg får lyst til å løpe! fort og langt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg ble veldig skuffet over denne. Jeg er allerede interessert i løping generelt og barfotløping spesielt, så jeg trodde den ville være midt i blinken. Men selv om historien som fortelles er interessant, så fortelles den med alt for mange ord og mye svada, sentimentalitet og meget selektive referanser til forskning. Det blir litt hallelujastemning over det hele, og jeg vil faktisk råde alle til å lese den med et kritisk blikk, selv om jeg er enig i det aller meste av hovedbudskapet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En tvers igjennom fasinerende, underholdende og inspirerende bok. Jeg har ikke akkurat begynt å løpe, men den frister til aktivitet. Både fysisk og mental. Anbefales på det aller varmeste, både til løpere og sofaslitere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenChristoffer SmedaasTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik Vale