Jeg ble veldig skuffet over denne. Jeg er allerede interessert i løping generelt og barfotløping spesielt, så jeg trodde den ville være midt i blinken. Men selv om historien som fortelles er interessant, så fortelles den med alt for mange ord og mye svada, sentimentalitet og meget selektive referanser til forskning. Det blir litt hallelujastemning over det hele, og jeg vil faktisk råde alle til å lese den med et kritisk blikk, selv om jeg er enig i det aller meste av hovedbudskapet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

He he.. original, interessant og litt sjelden reaksjon på denne berømte boka. Jeg må skynde meg å si at jeg ennå ikke har lest den, men "Født til å løpe" blir nå mitt førstevalg i mitt utvalg av sommerlektyre. Jeg er også noe så sjeldent som en svoren barfotløper (dvs mer korrekt: FORfotløper!) som ennå ikke har lest denne løpebibelen. Har oppfattet det slik at enten blir man helfrelst eller så ender man opp som deg, litt mer skeptisk til amerikansk halleluja-entusiasme. Uansett, forfot er bra! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol