Viser 31 til 40 av 83 omtaler

Jeg synes denne var kjedelig i alt for lange perioder. Språket er ikke all verden. Det er fint å beskrive ting, men i denne boken blir det litt for mange "som om" etter min smak. Fin slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den lever ikke opp til hypen for meg. Språket gir meg "Albert Åberg for voksne" assosiasjoner med de mange, irriterende beskrivelsene "...som en... ", men historien er bra, om ikke fullt så bra som enkelte gir inntrykk av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er bare en helt nydelig bok! Ove går fra å være en stereotypisk gammel grinebiter til å bli en karakter jeg ble kjempeglad i. Jeg lo høyt og gråt av denne boken. Fantastisk!

Her er min anmeldelse av boka

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge! Jeg både lo og gråt da jeg hadde lest ferdig. Dette er en bok man skulle ønske hadde flere sider!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sammenligner er forfatterens definitive mantra i skrivingen av denne boken, alt kan sammenlignes og om mulig på den måten gjøres morsommere. Boken vekker ikke store følelser hos meg, det forventet jeg av utsagnene på smusomslaget; jeg ler litt, det er resultatet av alle disse sammenligningene som renner som en stri elv boken gjennom, og jeg vil opp av den, men forfatteren har i utgangspunktet ingen planer om å kaste en livbøye ut til meg, men tvert imot helle enda litt vann i den allerede dype elven. Boken havner strengt tatt ikke på en ener hos meg, heller ikke en toer. Den strekker seg opp til en treer på grunn av overraskelsene denne mannen ved navn Ove holder liggende i sitt levde liv. Boken lærer leseren noe om mennesker, kanskje til og med seg selv, det er like definiitvt som forfatterens mantra. Spørsmålet er bare om man allerde kjente til dette som ellers læres bort og som følge av det ikke lærte noe som helst. Fra middelmådig kritikk til grådig alovr, Backman har skrevet en roman jeg vil anbefale like godt som jeg vet sikkert at jeg ikke kommer til å lese den igjen. At en bok ikke leses to ganger betyr imidlertid ikke at man aldri bør else den en gang. Og, jeg glemte jo å nevne, den karikerte sinnsstemningen og de ditto karakterene i boken ligger som grunn for kritikken jeg mismodig lirer av meg. Personlig foretrekker jeg autentiske bøker som ligner virkeligheten mer enn denne gjør. I sin tur gir karikaturene boken et heftig driv som gjør den lett å komme igjennom!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var rørende.. helt noe annet enn hva jeg trodde når jeg begynte. Og godt språk. Må leses..!!! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg kan ikke huske sist jeg leste en roman som fikk meg til de grader å le og nesten få lyst til å gråte, men først og fremst er vel denne boken en god reminder på at man skal ikke skue hunden på jhårene! Alle kjenner en Ove, men etter denne boka vil det kanskje-bare kanskje gi oss sjansen til å tenke oss litt om på hvorfor dette mennesket har blitt som det har blitt slik at vi kan trekke pusten en ekstra gang. Håper på flere slike karakterer fra Fredrik Backman.
Anbefales til både deg selv, moren din og svigers.;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

herlig bok, latter og tårer :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av de morsomste og triste bøker jeg har lest. Skulle ønske at den hadde vart mye lengre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T