Viser 11 til 17 av 17 omtaler

Brekke fletter mesterlig sammen flere historier, og holder spenningen oppe gjennom hele boken. Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gledet meg veldig til denne tredje boka om Odd Singsaker og Felicia Stone. Ble litt skuffet i forhold til de to første bøkene, da jeg synes denne var ganske mye annerledes. Allikevel var det en bra bok, og veldig spennende. God oppbygging av plottene.

Jeg slet ganske mye med å holde oversikt, da det var veldig mye frem og tilbake i tid. En dag før det skjedde, to uker etter det skjedde, fire uker før det skjedde, seks uker etter det skjedde, osv osv. Etterhvert fikk jeg litt bedre grep om dette, men jeg synes fortsatt det var forvirrende.

Hørte denne som lydbok. Trond Brænne var en fantastisk oppleser, og det er synd han er borte. Var litt spesielt å høre på ham såpass kort tid etter at han gikk bort. Hørte denne i bilen frem og tilbake fra jobb, og det gjorde at jeg ofte datt ut av oversikt, jfr forrige avsnitt. Ikke alltid like lett å huske tidsangivelsene fra forrige gang du satt i bilen, og til du skal kjøre neste gang.

De to første bokene til Brekke likte jeg veldig godt, de var annerledes og veldig godt skrevet. Denne boka var også godt skrevet, og jeg blir veldig glad i hovedpersonene. Derfor var det veldig gledelig å høre slutten hvor det ligger lovnader om minst en ny bok med Singsaker! Menneskets natur var annerledes enn de to første, og det gjorde at jeg ble skuffet i begynnelsen. Skuffelsen var pga jeg ventet noe likt som i de to første. Allikevel likte jeg denne boka godt, men litt mindre enn de to første. Gir den en femmer allikevel.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjempebra igjen av Jørgen Brekke! Var veldig stykkesvis og delt i starten, og inndeling av tid (to uker før hendelsen, 1 time før/etter osv gjennom hele boken), men så godt og flytende skrevet - interessant og råspennende! Og for en trondhjemmer er det jo spesielt moro å lese seg gjennom byens steder - en kjenner seg igjen.:) Gleder meg til å lese mer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vellykket krim fra Jørgen Brekke. Mye kreativitet i torturmetoder - men akkurat disse kunne jeg gjerne hatt litt mindre av. Intrikat plott, veldig spennende handling, og mennesker som det er interessant å lese om. Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Originalt, spennende og ganske troverdig. Men hvorfor så innmari voldelig? Gleder meg til å lese mer om Odd Singsaker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Menneskets natur", Jørgen Brekke.
Når den mest brutale handlingen er lagt en halv times tur unna hytta mi, de litt mindre brutale handlingene lagt rundt om kring i byen jeg bor i, og jeg har truffet forfatteren flere ganger - ja; da treffer forfatternen meg.
Jeg er ikke spesielt glad i krimgåter. Liker de hvis de har noe annet ekstra - og det har jo denne boka. Liker ikke så mye hopping i tid. Å lese krim går vel oftes ut på å kunne se og samle trådene. Denne hoppingen i tid gjør kamufleringen enklere. Men når det er sagt; så har boka også mange "gode setninger, og underfundigheter", som oppveier dette. Jørgen kommuniserer godt med leseren, og er også inne på i boka at det kanskje er mer en thrilller enn en krimbok. I og med at dette er lesering bok, er det ikke etisk forsvarlig av meg å skrive mer. De som har et forhold til Trondheim og Hitra bør sette fra seg skia, og ta frem boka :-).
Har lest alle tre bøkene hans det siste året, og skal lese de neste også. Nå blir det "Havet syng" og "Svik", begge Trude Teige. God påske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne var meget spennede. Måtte på seinvakt i dag da jeg hadde femti sider igjen. Gledet meg bare til jeg kunne dra hjem og lese ferdig..Og nå er jeg ferdig. Slutten var slik at den borger for en ny oppfølger med Odd Singsaker. Gleder meg allerede.
Menneskets natur var ikke like makaber som de andre to bøkene, men absolutt like spennende. :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne