Viser 11 til 15 av 15 omtaler

Morsomt fra Loe. Håper noen lager film av denne. Med riktige skuespillere vil den bli en latterbombe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest denne boka tør eg nesten ikkje anna enn å trille terningkast 6 på alle bøker eg les framover …. men det får stå sin prøve.

Nina Faber er ein halv-kjend lyrikar som kjem ut med ny diktsamling etter fleire års tørke. Mottakinga i pressa er dårleg, og når ein bokhandel der ho skal halde opplesing kansellerer avtalen under påskot av at dei skal ha vareopptelling bestemmer ho seg for å konfrontere bokhandelen og etter kvart også ein av kritikarane. Det gjeng på ein måte bra, men på dei fleste andre måtar gjeng det ikkje bra.

Tittelen «Vareopptelling» spelar både på påskotet til bokhandelen for å kansellere høgtlesinga, og på det at Nina reflekterer over stoda i sitt eige liv undervegs i boka. Loe kjem med treffsikre karakteristikkar av dei ulike personane i boka, og mange av dei litt for tøysete innfalla i enkelte av dei andre bøkene hans er skrella bort. Totalt er dette den Loe-boka eg liker best av dei eg har lest til no.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vareopptelling av Erlend Loe var typisk Loe og underholdende lesning. Det tok kanskje litt av, men jeg likte ideen veldig godt. Og bokhandelen Akademika vil aldri bli den samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en historie om en typisk Loe-karakter. Nina er mistilpasset i sitt miljø og kunne gjerne ønske hun hadde vært en helt annen. Dette resulterer i flere humoristiske hendelser som jeg fant underholdende. Det jeg savnet var en større utbrodering av livet til Nina. Jeg er særlig nysgjerrig på hvordan hun ville håndtert konsekvensene av endel dårlige valg hun tar. Riktignok er en vekket nysgjerrighet et godt tegn på at karakteren er fengende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lyrikeren Nina gir ut diktsamling etter mange års taushet. Anmeldelsene blir ikke de beste. Nina er ikke plagsomt hemmet av konvensjoner i sitt oppgjør med kritikerne. Frigjort og tragikomisk med tydelig Loe-signatur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinHarald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiac