Viser 11 til 18 av 18 omtaler

Triologien er glimrende og vanedannende:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg lest alle tre bøkene og jeg må si at jeg skjønner ikke at det skal bli så stor ståhei om dem.

De er ikke storslåtte romaner, men heller ikke de værste jeg har lest når det gjelder språk. De har kinky sex men heller ikke dette er veldig uvanlig i disse dager, selv om vi er godt inne i SM verden. Det handler ikke om en ung, godtroende jente som blir dominert og brukt av en voksen mann slik man kan få inntrykk av i pressen. Dette er en kjærlighetshistorie med litt "kinky fuckery", som de selv kaller det.

Les dem hvis du liker kjærlighetshistorier med sterke kvinner og ikke er redd for å lese om litt røff sex.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka likte jeg mye bedre enn de to første!
Her er det faktisk en handling, og ikke bare sex, og man kommer mye dypere inn under huden på hovedpersonene!! Det tok lang tid mellom jeg leste bok to og tre, fordi jeg var så lei, men nå skulle jeg faktisk ønske det fantes en nr fire!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hele denne serien er ikke å legge ifra seg. Det er nesten for trist å bli ferdig, men anbefales på det sterkeste. Engelsken er enkel så man trenger ikke å være ekspert for å skjønne den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis en skal rangere de tre bøkene i denne serien, kommer denne på siste plass. Uansett om jeg likte den godt eller ei, så var det desverre altfor lite spenning i denne.
Forfatteren kunne med hell ha spart seg for alle seksualskildringene om karakterene Ana og Christian, jeg ble rett og slett så lei all sexen at jeg bladde om hver gang noe minnet om "forplay".
Overrasket over at det hele sluttet som det gjorde, noe skuffet til og med. Det ble muliggens litt for koselig på slutten med tanke på stemningen som blir satt når en begynner å lese bok nr. 1.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste litt over halvveis før min datter kom og overtok boken - hun kunne ikke vente! Jeg leste en annen bok så det var greit, men gleder meg til å fortsette.

Overraskende start, hadde ventet at den skulle fortsette rett på etter 1. bok, men fint at ikke alt kommer slik en venter ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieTurid KjendlieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReidun Anette AugustinChristoffer Smedaas