Viser 11 til 12 av 12 omtaler

Finfin bok. Lett å følge Sunes følelser. Men så er jo Ambjørnsen en suveren forfatter.
Har selv opplevd å komme til hytta hvor noen har tatt seg pent inn og spist en boks lapskaus rett fra boksen - og satt igjen oppvasken i form av 2 gafler. Interessant å se en sånn handling fra den siden uten å være blendet av egen sårhet for at noen har tatt seg tilrette i mitt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oj, denne boka var litt ubestemmelig. For det første synes jeg bokas handling kunne være litt vanskelig å følge. Det var ikke alltid jeg skjønte hva som skjedde eller hva de egentlig drev med. Men det gjorde kanskje ikke hovedpersonen heller...? Likevel tror jeg at jeg skjønner motivene for handlingene hans, selv om jeg absolutt ikke ville gjort som han.
Ambjørnsen skriver godt, og han beskriver igjen personer som lever mer eller mindre på siden av det etablerte samfunnet. Han beskriver nærheten til naturen veldig bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTor-Arne JensenJarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe Solberg