Viser 11 til 20 av 38 omtaler

"Jeg er Zlatan" er god og lettlest bok om både fotball og om hvordan man bygger seg opp på toppen av en karriere. Innholdet treffer godt på en fotballspiller og personer som ikke spiller fotball. Det handler om hvordan Zlatan klatret seg opp på topp og om hans liv. David Lagercrantz som er forfatteren inspirerte meg og jeg hadde stor glede av å lese den. Han hadde godt og variert språk. Jeg likte boken veldig godt fordi den var morsom, inspirerende og man fikk et innblikk om hvordan et vanskelig liv kan være.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er Zlatan er skrevet av David Lagercrantz. Zlatan gir en åpen og ærlig beretning om sin tøffe oppvekst og veien frem til profosjonel fotballspiller. Jeg synes boken er veldig godt skrevet og gir et godt bilde av hvor hardt man må jobbe for å nå sine mål. Alt i alt synes jeg dette er en av de beste bøkene jeg har lest. Anbefales til alle som er interessert i fotball:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest Jeg er Zlatan. Passer for barn fra ca. 8 år til 100 år anbefales sterkt.
Boken handlet om barndommen hans fra han var liten til han ble voksen og proff fotballspiller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er Zlatan

Jeg er Zlatan er en selvbiografi. Forfatteren er David Lagercrantz. Orginalspråket er svensk.

Boken handler om Zlatan. Man følger han fra starten av livet i Rosengård og debutten i Malmø til storklubbene i europa. Man blir bedre kjent med familien hans, personer som har hjulpet han og de som har sveket han.

Jeg syntes boken var bra fordi han forteller åpen om livet sitt og hva som har vært viktig for han i oppveksten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er Zlatan

Denne boka handler om Zlatan fra han var en liten bråkmaker i drabantbyen Rosengård, til å bli en verdensberømt fotballspiller med den dyreste overgangen noen sinne - da han ble kjøpt.

Boken er skrevet med Zlatans egne ord - det er ikke så vanskelig å skjønne, fordi det er mye banning i den. Den er skrevet på en veldig bra måte og man lever seg inn i den og får et innblikk i livet hans fra han var liten til han ble voksen.

Boken er egentlig en selvbiografi, men Zlatan har fortalt den til David Lagercrantz, som har skrevet den som bok. Boka er gitt ut av forlaget FONT (på norsk) og ble gitt ut i 2011. Den er skrevet på svensk men oversatt til veldig mange andre språk f.eks. norsk. Jeg synes boka passer for 12+.

Man trenger ikke være opptatt av fotball for å bli interessert i boka. Denne biografien er for alle som vil lese om fattiggutten som ble en av verdens rikeste og mest kjente superstjerner.

Jeg synes det er en veldig bra bok og den er verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes Denne boken er veldig spennende, fordi man får høre mye om Zlatan og hans barndomm. Man trenger ikke å like fotball for og like denne boken. Det er mange morsomme hendelser.

Man får høre mye om barndommen hans og at den var veldig tøf, faren hans var alkoholiker og hadde ikke så mye penger. Det føles som jeg er med på Zlatan sin reise når jeg leser denne boken. De bruker et tøft språk som jeg liker veldig godt. Man hører mye om at Zlatan var en tøf type som fikk høre mye om at han var ubrukelig og bare var ego. Jeg anbefaler sterkt og lese denne boken

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er Zlatan.
Det er en svensk morsom å intresagn bok får alle sammen,du må ikke spille fotball får å syntes at det er en kul bok. dette er en spennende å lærerik bok får alle

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er Zlatan

Boken handler om hvordan Zlanan har hatt det, hvor han vokste opp og den han er idag.
Den forteller om den tøffe oppveksten han, hvordan moren og faren hans var, og det presset han har hatt, og overgangen fra klub til klub.

Jeg synes boka var veldig bra fordi, det er en bra omtale om livet hans, også liker jeg å lese faglitratur om idrettsutøvere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg er Zlatan er ikke en bok man trenger å være opptatt av fotball for og bli fengslet av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing