Viser 21 til 30 av 46 omtaler

Etter lang venting fikk jeg lest litt av Fifty of Grey. Hadde lest en del negativ innspill, men jeg ville lage meg selv en mening. Jeg mener har du selv ikke lest boka, kan du ikke akkurat bedømme. Nå har selv lest litt av boka og jeg hadde ikke høye forventinger etter de negative innspillene. Vel de negative innspillene ble sanne påkjennelser.

Denne boka har et så enkelt språk at en 15åring på ungdomskolen i Norge, skriver til og med bedre noveller. Føler forfatteren lever ut sine egne drømmer og skriver så dårlig. Jeg fikk liksom hele tiden denne følelsen at denne boka er bare skrevet for å selge og laget til dem som ikke trenger gode beskrivelser som ikke er klisjefylte.

Jeg ga opp etter alt dette klisje fylte kom. Og jeg følte at kvinnen lot seg undertrykke, noen jeg ikke tåler og ikke akseptere. Hun var liksom så opphengt. Verre enn 15åring til ta avgjørelser.

Vel jeg forstår ikke hva folk ser i denne boka.

Ha en god dag.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja, da var denne boka lest, også på bussen. Må si jeg var litt pinlig berørt der jeg satt noen ganger. Boka setter tankene i gang, på ting man ikke ante noe om, ikke jeg i hvert fall. Men jeg synes boka er ganske bra selv om den også kan irritere meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Liker du dumme litteraturstudiner som møter mr. "jeg ska fortelle alt jeg skal gjøre med deg før jeg gjør det, nå tar jeg av deg trusa og nå ullsokken"-Christian-"vil vel ikke ha en stygg jente som meg?!!"-Grey? En jente som har selvtillit på nivå som en femtenåring, ååå, en jente som meg! Han? Aldri i livet, selv om han hiver seg etter henne. En forfatter som skriver "hun rødmer" på hver jævla side, og om øynene hans som er så grå og intense som hos en med grå stær, og sex og blod på lakenet tihi slå meg slå meg, nå skal jeg slå deg, nå slår jeg deg og egentlig så har han en trist side og selvfølgelig kan han spille piano for han er den nye Robert Pattinson uten hoggtenner, men med pisk whip! Ikke ble jeg kåt av sexen heller, som er noe av det mest usexy jeg har lest. Denne boka duger i beste fall som en felles referansearena der man kan velge og vrake i latterlige fraser, og en uke etter går jeg fremdeles rundt og spør om folk vil være med meg å se på lekerommet mitt, og så vifter jeg fingeren foran ansiktet "biter meg i underleppa som en skitten liten skolepike" (ærlig talt, finnes det noen som faktisk gjør dette shameonyou!) og sier: og nei, det er ikke xboxen min jeg mener. Jeg rødmer.

Jeg står over de resterende tohundre sidene. Åja, og de to neste bøkene.

Godt sagt! (32) Varsle Svar

jeg er ordløs for en fantastisk fantasi har skrevet denne boken!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fifty Shades of Makkverk - jeg likte den IKKE - terningskast 1. Les hele omtalen på ritaleser.com

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Irriterende dårlig språk, chicklitt, forutsigbar, oppskrytt

6ordsanmeldelser av bøker, intet mer intet mindre...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter all omtalen så bestemte jeg meg for å høre på boka. Ferdig med del 1 og til tross for dårlig språk så har jeg bestemt meg for å få med resten av historien. Jeg er stor forbruker av det mange kaller husmorporno. Nyter kjærlighetsromaner som er til kun for underholdning. Men denne Fifty shades klarer jeg ikke å bli klok på. Hvorfor i alle verden har den blitt så populær? Det er faktisk en gåte for meg - selv om jeg leser mye.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Intetsigende, urealistisk, men med mange referanser til kultur og litteratur. Anbefales for å få innblikk i hva folk flest vil ha, men ellers gav den meg svært lite.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måtte bare lese denne serien som alle snakker om ! Særlig når min datter på 16 år ville lese de. DET SKAL HUN IKKE.......vil få et helt feil syn på hva som er normalt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald K