Liker du dumme litteraturstudiner som møter mr. "jeg ska fortelle alt jeg skal gjøre med deg før jeg gjør det, nå tar jeg av deg trusa og nå ullsokken"-Christian-"vil vel ikke ha en stygg jente som meg?!!"-Grey? En jente som har selvtillit på nivå som en femtenåring, ååå, en jente som meg! Han? Aldri i livet, selv om han hiver seg etter henne. En forfatter som skriver "hun rødmer" på hver jævla side, og om øynene hans som er så grå og intense som hos en med grå stær, og sex og blod på lakenet tihi slå meg slå meg, nå skal jeg slå deg, nå slår jeg deg og egentlig så har han en trist side og selvfølgelig kan han spille piano for han er den nye Robert Pattinson uten hoggtenner, men med pisk whip! Ikke ble jeg kåt av sexen heller, som er noe av det mest usexy jeg har lest. Denne boka duger i beste fall som en felles referansearena der man kan velge og vrake i latterlige fraser, og en uke etter går jeg fremdeles rundt og spør om folk vil være med meg å se på lekerommet mitt, og så vifter jeg fingeren foran ansiktet "biter meg i underleppa som en skitten liten skolepike" (ærlig talt, finnes det noen som faktisk gjør dette shameonyou!) og sier: og nei, det er ikke xboxen min jeg mener. Jeg rødmer.

Jeg står over de resterende tohundre sidene. Åja, og de to neste bøkene.

Godt sagt! (32) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Nå er det ikke lenge før den kommer som film heller!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsomt! Og jeg grøsser av det som antagelig er den norske oversettelsen, blir liksom mye pinligere på norsk! - - - Men jeg kommer nok til å lese de to neste bøkene også. Forekommer meg at den temmelig tamme s/m-sexen var det beste forfatteren kunne komme på som erstatning for vampyrmotivet - noe som skulle være litt skremmende - men det funker ikke helt! For Grey er jo bare en ganske alminnelig romantisk helt, litt sånn "tortured" a la f eks Mr Rochester i Jane Eyre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hahahhahhhahhaha!!! Bra skrevet...! :D Enig med deg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg L.Marianne  SkagegretemorBjørn SturødRisRosOgKlagingRoger MartinsenAnne Lise JohannessenIngunn SMorten JensenHildeE .Marie HolterTone SundlandLeseaaseGrete AastorpDolly DuckMarianne MMaikenJakob SæthreIngrid HilmerSigrid Blytt TøsdalÅsmund ÅdnøyHilde VrangsagenGro-Anita RoenCamillaLabbelineCtinaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRuneChristofer GabrielsenLilleviStine SevilhaugTonesen81Anniken RøilHanne MidtsundRufsetufsaAnne-Stine Ruud HusevågEinonieTurid Kalvatn SchøyenHarald KSynnøve H Hoel