Viser 11 til 19 av 19 omtaler

Igjen en god bok om Carl, Assad og Rose, men denne når ikke helt opp til de forrige bøkene etter min mening. Det beste med denne boken er alt rundt de tre på avdeling Q, herlige typer som jeg smiler godt av :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Olsen leverer solid "håndverk" også denne gangen. Kan godt forstå at denne har ligget høyt oppe på listene over tid. En studie i menneskelig ondskap der nøkkelen til løsningen som vanlig ligger langt tillbake i tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferdig med Journal 64 av Jussi Adler-Olsen. Meget bra bok. Kanskje den beste av Jussi så langt. En fornøyelse å høre på og spennende fra første stund. Etter denne tror jeg det blir Tom Egerland og Katakombens hemmelighet. - Men har også Marco Effekten av Jussi Adler-Olsen liggende på bordet. Så får vi ta tak i Buens Mestere av Conn Iggulden litt inn i mellom. Meget bra bok det og forresten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Glimrende krim, spennende fra begynnelse til slutt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er min bloggomtale av boka:
Bokbloggeir om Journal 64

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hører på lydboka - med den gode oppleseren!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien var like spennende som de andre og karakterene like fabelaktig herlige. Men på slutten tok Adler-Olsen noen unødvendig korte snarveier. Utrykk og replikker satt heller ikke helt som de skulle i denne boken. Men jeg gleder meg til den neste og vil for alltid være en svoren fan av Karl og Assad. Og måtte lydbøkene fortsette å bli lest av Helge Winther-Larsen.
Jeg etterlyser imidlertid en oversettelse av bok nr to i serien; "Og hun takkede guderne" (2008) Hvor ble det av den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker denne gjengen i avdeling Q. Det er en krim med mye humor også. for min del var slutten overraskende, jeg likte den vrien.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Siste boken om avdeling Q, og var etterlengtet. Synes ikke den var så morsom eller spennende å lese som de andre bøkene før. Hadde funnet ut hvem og hvordan lenge før avsløringen.. Bra, men litt skuffende siden de andre var så utrolig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

kntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette Augustin