Viser 11 til 14 av 14 omtaler

Det tok meg lang tid å komme gjennom denne boka. Eg syns den blei for lik Lucifers Evangelium, og eg finn Bjørn Beltø ganske irriterande. Berre ein 3'ar frå meg.
Utdjupa litt på bloggen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Veldig skuffende fra Egeland. Denne boka syns jeg ble bare tull og vås. Jeg er i utgangspunktet glad i Egelands bøker, og Sirkelens ende syns jeg var meget god. Denne gangen blir det mest "fakta-runking" og lite fokus på å skrive en spennende historie. Når det endelig ble litt spennende på slutten, så var det brått slutt. Nok en gang en tullete slutt med ufo-teorier. Jeg syns det ble for mye oppramsing av gamle bøker og skrifter, og en altfor brå slutt. Det virker som om Egeland gikk lei på slutten... Alt i alt en stor nedtur.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Eg hadde lite tru på at eg skulle like denne boka. Kodar, konspirasjonsteoriar og sånt høyrdest ikkje ut som noko for meg. Men eg likte boka - spennande, godt skrive av Egeland!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Menneskeheten er selvsentrert og for noen av oss er det deilig med bøker hvor bibliotekarer er heltene! Men når det er sagt, er det langt fra Egelands arkivar-variant til de fleste av oss samtidsbibliotekarer... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer Gabrielsen