Viser 21 til 25 av 25 omtaler

Fin bok, lettlest og gripende i perioder. Men ikke en stor leseropplevelse for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Language of Flowers er en utrolig vakker historie. Jeg elsket den! Victoria er en fantastisk god karakter, og hun kunne godt ha levd. Det er lett å leve seg inn i situasjonen hennes. Jeg skjønte godt hvorfor hun reagerte slik hun gjorde. Å følge henne gjennom boka har vært en utrolig reise.

Boka er skrevet veldig godt. Det er Victoria som forteller. Noen av kapitlene er fra nåtiden, mens andre forteller om en spesiell hendelse i fortiden hennes. Jeg synes det passer godt til historien og gir den en større dybde, og jeg som leser for en større forståelse for hvem Victoria er.

Jeg elsker det at den tar opp det viktorianske blomsterspråket. Dessverre var det noen ord som var litt vanskelige, men det gjorde ikke noe. Jeg likte måten Victoria og Grant sendte beskjeder til hverandre med blomster.

Dette er en fantastisk bok, som jeg virkelig anbefaler!!! Kom igjen og les!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så full av klisjeer, endimensjonale karakterer, såpeoperahandling at bokens viktige tema; om hva en vanskelig oppvekst kan føre til, forsvinner helt for min del. Og hvorfor heter boka Blomstenes hemmelige liv, på norsk? På engelsk er tittelen The Language of Flowers og hovedpersonen lager leksikon over hva de ulike blomstene betyr, hun deler villig vekk betydningen til alle blomsterkunder, ikke noe hemmelig altså!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nydelig bok, uten klisjeer. Av og til er det vanskelig å si eksakt hva som er godt ved en bok. Denne treffer hjertet like mye som hodet. Er det kanskje noen som har lest andre bøker fra denne forfatteren?

Godt sagt! (14) Varsle Svar

sterk og tankevekkende, god bok. anbefales

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise Munthe