Viser 11 til 20 av 21 omtaler

Venninneklubb på tur. Utrulig forskjellige damer. Litt langtekkelig. Midt på treet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns det skjedde lite på denne reisen, var ikke det jeg forventet, og blei litt skuffet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man skulle tro at et minstekrav for å skrive en slik bok var å ha besøkt området som beskrives, men dessverre får jeg får inntrykk av at Peetz har lest seg opp på Wikipedia og dyttet inn et par faktaopplysninger der hun mente det passet inn. Selvom boken blir solgt som en stor roman og en reiseskildring er dette en chick lit med et persongalleri med liten dybde. Ingenting i fortelling rørte ved meg, og jeg ser ingen grunn til å anbefale denne videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Platt er vel et passende adjektiv på denne boken. Dårlig språk, tynt plott. Helt flate personer som over hodet ikke hadde noe som helst vennskap etter det jeg kunne lese meg til. Fatter ikke hvordan de orket å spise middag sammen i alle de årene med så lite til felles og så lite å snakke om.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Svært god bok som handler om de små ting i livet som kan veltes om man snur seg litt rundt og åpner opp litt "kanaler"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var rett og slett dårlig og hadde passet best i et ukeblad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er lenge sidan eg har lese ei bok med eit så elendig språk. Her blir ingenting overlatt til lesaren og flosklene står i kø. Idèen var god, men gjennomføringa står altså til stryk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne ble litt for lettbent for meg. Jeg tror ikke helt på personene og kommer aldri under overflaten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke en bok jeg vil anbefale, men det var det mange som hadde gjort ?? Det var en humor, som var platt, altfor forutsigbar og repeterende, og den ble litt for "damebok-preget" for meg. Jeg gadd ikke lese den helt ferdig, selv om noen har sagt at den var bedre på slutten; den klarte i alle fall ikke å holde min interesse så lenge !

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Damene gikk og gikk og gikk og det skjedde veldig lite. Så - endelig - kom intrigene, i full fart og hulter til bulter. Så kom en langsom og kjedelig avslutning. Det var det hele. Jeg anbefaler at du går en tur selv, framfor å lese denne boken.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti