Viser 1 til 6 av 6 omtaler

På baksiden av boka skrives det at dette er et familiedrama med sviende elementer osv. Jeg vil ikke kalle dette et familiedrama. Først på de siste ca 100 sidene fikk jeg virkelig inntrykk av at dette var en historie om polygamister, utover det følger vi far og en sønn, sånn i all hovedsak. Sett utifra forventningene jeg hadde etter å ha lest baksiden, var dette en gigantisk nedtur.
Allikevel var det noe som fikk meg til å lese ferdig boka, spesielt sårheten og desperasjonen fra sønnen. At faren er et surrehode får så være, han har sikkert sine grunner (som jeg ikke helt klarte å plukke opp).
Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en utrolig fin bok. Jeg var både litt skeptisk til konseptet og nysgjerrig på hele flerkoneridelen, men boken er så mye, mye mer. Vi får noen glimt tilbake til Goldens barndom og begynner å forstå hvorfor han er den han er. Samtidig som vi i en allvitende synsvinkel følger Golden og Rustys tanker. Det er ikke lett hverken å være en som skal deles på, eller en av mange som skal ha oppmerksomhet. Og de følelsene blir virkelig godt beskrevet. Jeg synes synd på både Golden og Rusty. De er begge fanget i et nett av forventninger og de mangler det de trenger for å bryte ut.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger</a

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Golden er familiens overhode med 4 koner og 28 barn. Familien er fordelt på tre hus, og Golden sirkulerer mellom dem når han endelig er hjemme. Golden flykter nemlig fra den store og kaotiske familien sin. Han tar jobber langt unna hjemmene, så han har ukedagene for seg selv. Så forelsker han seg i sjefens kone, og livet hans tar en ny og uventet vending.

Masse humor og uhyre interessant lesning om en livsstil langt fra vår egen. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er ei rar bok. Heldigvis er ho tjukk, og heldigvis er ho bra skriven, for det tek tid å setje seg inn i eit univers der hovudpersonen Golden Richards har fire koner og 28 barn. Som ein kanskje kan tenkje seg, vert det i ein slik familie ein del forviklingar. Heldigvis møter vi ikkje stemmane til alle desse 32, men vi ser familien gjennom hovudpersonen (far i huset), yngste kone og det av barna som slit mest med å tilpasse seg ein slik storfamilie. Det er sår og sær lesnad, men det er ei bok eg vil anbefale!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt grei bok, som jeg egentlig ikke blir å anbefale til så veldig mange. Jeg kan ikke si at jeg helt forstår hva forfatteren ønsker med denne boken? Gi et bilde av hvordan det er i mormoner og polygamist samfunn? I så måte håper jeg jo den ikke er så veldig virkelighetsnær. Jeg sitter bare med en besk smak i munnen og tenker at slike samfunn skulle vært tvunget til å bruke prevensjon .....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka hadde fått gode omtaler i media tydeligvis, og pocketutgaven som jeg har er full av sitater som lover at dette er noe man virkelig må lese, høye terningkast osv... Vel, på side 112 avbrøt jeg. Det ble bare en rotete historie for min del, mistet tråden hele tiden og det fenget meg ikke overhodet. Jeg hater slike bokopplevelser. Det føles virkelig som et nederlag å måtte avbryte. Jeg tror ikke jeg hadde klart å fullføre boka om jeg hadde fått betalt for det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TanteMamieLene AndresenPia Lise SelnesDolly DuckLibraritas vHildBirkaLeseaaseNeraIngunn SGro Anita MyrvangLailaAmanda AMerethe SolstadRandiCathrine Marie HansenReadninggirl20ConnieEivind  VaksvikPirelliEllen E. MartolMonaBLHarald KElin FjellheimKjell PTralteSoffa86Grete AmundsenJane Foss HaugenLasse SteinnesEllen Lindheim SlettevoldEmil ChristiansenHeidi LTorill Elisabeth RevheimTherese HolmJoakimLeselenaChrissieBjørg L.Kristin Holvik