Viser 61 til 69 av 69 omtaler

Jeg syns egentlig kritikken var litt overdreven Sjelden jeg avbryter bøker, men denne avbrøt jeg da jeg kom halvveis. Kanskje fordi jeg hadde litt for høye forventninger? Den var ikke såååå artig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legger inn min omtale på bloggen Bokbloggeir her:
Omtale av boka

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk morsom bok, jeg humret meg igjennom boken. Gir et morsomt innblikk i hvordan livets små hvite løgner kan lede til de underligste møter og situasjoner. Gode karakterer og fantasifulle beskrivelser gjorde at jeg ikke kunne legge i fra meg boken.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Fornøyelig! Skal leses igjen ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken er bare rett og slett en fornøyelse å lese! Allan er en folkelig type som er lett å like og som ikke ønsker å være til bry for noen med sine gjøremål. Tydelig inspirert av Aarto Paasilinna. Må leses! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fornøyelig bok. Bør leses på svensk! Jeg lå hele tiden og oversatte til svensk i hodet, - med Astrid Lindegren stemme. Jeg syns humoren minner om Astrid Lindgren, Astrid Lindgren for voksne om man vil. Minnet meg også om Arto Paasilinna`s "kollektivt selvmord" som har et lignende skjevt syn på samfunn og byråkrati. Lun humor. Mye humring. Anbefales!

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Les mer her.]1

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken var en gjennomført fryd! For en fortellerkunst! Jeg lo og koste meg gjennom alle sidene! Hele familien har lånt den før den kom hjem igjen til meg, og vi er elle enige; denne anbefales! Underholdende til tusen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hysterisk morsom! Hysterisk gjennomgang av verdenshistorien fra første verdenskrig. For de som leser svensk, les den på originalspråket.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman