Viser 11 til 19 av 19 omtaler

Den starter litt tregt, men tar seg fort opp og har ett vanvittig spennende og vellskrevet plott. Hopper frem og tilbake mellom de forskjellige karaktererende noe som bidrar til å holde spenningen ved like. Mot slutten av boken klarte jeg virkelig ikke å legge den fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Adler-Olsen er en av mine favorittforfattere når det gjelder krim. Les hele omtalen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en god krim fra Adler-Olsen. Min andre så langt om "Avdeling Q".
Det er fortsatt mye humor, både når det kommer til de mellommenneskelige forhold og generelle skildringer. Plottet er godt, og spenningen er der stort sett fra begynnelse til slutt. Men det som holder den borte fra sekseren, er rett og slett at jeg ikke syntes den hadde helt den samme "magien" som "Kvinnen i buret". Uansett, en veldig spennende og godt skrevet bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Første halvpart holdt jeg på å kjede vettet av meg, det eneste som fikk meg til å fortsette, var den tørrvittige dagligdagshumoren karakterene i mellom. Andre halvpart tok seg opp betraktelig, oppbygningen var bortimot ideell, farten kom seg, karakterene virket for første gang i løpet av tre bøker ekte nok for meg å svelge, spenningen og drivet var flott, men oversettelsen da... Elendig enkelte steder... Ugjerningsmannens navn ble faktisk aldri avslørt, selv om han ble presentert fra første stund, og det er denslags jeg ikke liker. Er det en forglemmelse? Sløvhet eller overlegg? Er det ikke så viktig, mener Jussi? JEG mener det er et poeng, om ikke superviktig, og jeg er leseren... Vil han selge flere bøker som jeg skal lese, får han gjøre det slik at jeg liker dem. På meg virker det som om Adler-Olsen har trengt 2 1/2 bok til oppvarming, det er vel først nå forfatterskapet hans starter.

Første halvpart, terningkast 2. Andre halvpart 5, og vil egentlig ta et snitt på hele boka, men da ramler den under min private "godkjent"-terskel, og denne får godkjent, under tvil, fordi siste halvparten var slik jeg håper Jussi fortsetter fra nå av. Har ikke latt meg imponere, egentlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God og spennanes bok, fikk akkurat det jeg forventet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hold deg fast! Dette er 1.klasses krim. Ei bok som går foran både ungenes lekser og middagslaging:-) Adler-Olsen har blitt et begrep!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Usigelig spennende og troverdig. Denne levde jeg meg fullstendig inn i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig bra denne, i likhet med de to foregående. Selve krimhistorien står til en klar sekser, ingen ting å trekke på den.
Det eneste jeg synes trekker litt ned, er privatlivet til hovedpersonen, og litt selve "kontormiljøet" det blir litt for aparte og usannsynlig. Derfor gir jeg også denne en femmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

TorJBBjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  Frøysaa