Hold deg fast! Dette er 1.klasses krim. Ei bok som går foran både ungenes lekser og middagslaging:-) Adler-Olsen har blitt et begrep!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg ble skuffet over denne. Etter å ha gledet meg over humoren og språket til Adler-Olsen i de to første bøkene, bikket det for meg over i det banale. Historien veide ikke opp dette for meg. Jeg gikk rett og slett lei både karakterene og "morsomhetene".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Unnskyld at jeg spør dumt, men tar den av etterhvert da eller? Bortsett fra vittighetene, kjeder jeg meg dønn forderva foreløpig, er til side 77. Har rukket å tenke, "ånei, ikke enda en sekt-bok", for meg er det litt brukt opp etter Åsa Larssons glimrende Solstorm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig - det var en page turner dette! Dette er min 3. bok på rappen av herr Adler-Olsen. Og nå har jeg akkurat kjøpt nr. 4: "Journal 64".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing