Viser 11 til 20 av 21 omtaler

Må bare innrømme at jeg har lagt fra meg denne boken flere ganger. Det ble bare for mange svulstige formuleringer. Men så bestemte. Jeg meg for at hvis jeg leser dette som en røverroman og intet annet så går det bedre! Syntes den tok seg opp mot slutten, selv om mine år i bistandsbransjen gir meg strek tvil om slummens renhet og samhold er slik det blir beskrevet her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok. Kjenner enda lukten av krydder, slummen,med godt samhold. Skurken, som jeg ble så utrolig glad i. 900 sider, ikke en side for mye.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Til tross for en tykk bok.. Alltid skeptisk da.. Denne må bare leses. Utrolig fengslende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er nok en av de aller beste bøkene jeg har lest og den er skrevet på mesterlig vis. Boken er underholdende og forførende og drar deg inn i en verden som er eksepsjonelt godt bygd opp. Du skal lete godt for å finne luftslott her. Det er deler av boken jeg synes er noe treigere enn resten, men likevel føler jeg at alt er relevant for det sentrale temaet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har bitt tennene sammen så hardt, for å ikke avbryte å lese denne boken, men etter 500 sider orket jeg virkelig ikke mer... Langtekkelig og kjedelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror jeg må si dette er den beste boken jeg noengang har lest! Hadde ikke lyst å legge fra meg den ett sekund, men med så mange sider var det bare godt å ta frem boken for å vite at jeg hadde igjen mange sider å lese.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fasinerende!! For et eventyr!! Og mange drypp med god livsvisdom. Angrer på at jeg ikke merket dem av underveis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fantastisk bok! Boken er som en lang reise som tar deg med på livets eventyr. Denne boken er en skatt, så vakker!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kjempefin bok ... virkelig å anbefale ... spennende fra første side

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette var ikke noe for meg ( nå iallefall ) alt for tung ( fysisk ) til å lese på senga. Sovnet fort :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimPiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo Larsen