Viser 31 til 38 av 38 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (11) Varsle Svar

Hyperspennende, så det nesten var slitsomt. Prøver å få pusten igjen nå.. http://artemisiasverden.blogspot.no/2013/02/like-hyperspennende-som-de-har-sagt.html#more

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende? Javisst. Men i overkant bestialsk. Litt platt språk, og en litt merkelig relasjon mellom Erik Maria Bark og kona. En ok krim-bok, men blir ikke mer enn terningkast fire fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så spennende at om jeg hadde bitt negler, ville jeg vært helt opp til albuen!
Er ikke helt ferdig enda, men koser meg med de siste sidene nå. Herlig med krim som er litt annerledes - er spent på filmen nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spennende fra første side !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

en utrolig bra bok, klarte ikke å legge vekk bok så det mange sene kvelder :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Knall bra bok! Veldig spennende, men syns slutten skuffet litt i forhold til resten av boka. Det ble litt for tidlig avslørt hvem den skyldige var. Holder likevel til terningkast 5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste den svenske utgaven nå nylig, og skrev en blogpost her. Må si jeg satte pris på leseopplevelsen og anbefaler varmt videre. En solid spenningsroman.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDina