Viser 11 til 20 av 38 omtaler

Ok bok. Var dessverre ikke like bra som jeg forventet at den skulle være..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken er veldig drastisk, og handler om en gutt som dreper hele familien sin unntatt søsteren. Han blir funnet med masse kutt skader i magen som han har påført på seg selv. Han kan utføre de verste handlingene for å få det han har lyst på, og tar livet av mange på vei til målet. Den er veldig grotesk, og man burde være i alderen 15 år og oppover. En veldig spennende bok, der man får høre om en gutt som blir hypnotisert til å røpe sannheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke en av mine største leseropplevelser når det kommer til krim, men for all del en grei nok bok til at jeg leste den ut på et par dager. Spennende start og slutt, mens mellompartiet til tider var litt langdrygt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette ble en berg-og-dalbane bok for meg. Til tider er den glitrende skrevet, og man blir drevet med. Andre deler av boka er irriterende og lite troverdig/realistisk. To historier blir også vevd inn i hverandre på en litt uryddig måte. En bok som ikke kommer opp mot de glimrende Kepler-bøkene, Ildvitnet og Stalker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heldigvis leste jeg ikke denne,som er bok nr.1 av Lars Kepler først, for hadde jeg gjort det hadde jeg neppe blitt fristet til å lese flere av samme forfatter. Etter å ha lest stalker og sandmannen ble jeg skuffet over denne. Syns ikke den kan måle seg med de andre bøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I går leste jeg ut Keplers "Hypnotisøren", og jeg synes den var sånn mitt på treet bra. Gir boka en treer.
Håper virkelig at de andre Kepler-bøkene er mye mer innholdsrike og spennende enn denne.
Det ble rett og slett litt vel mye "pjatt" og lite handling. Spenningen var der noen ganger, og da ble jeg også litt revet med.
Å avsløre morderen helt i starten av boka, var ikke et sjakktrekk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende og drivende godt fortalt, men jeg ble aldri fortrolig med karakterene. Litt for urealistisk for min smak. Litt for mye actionfilm-preg over historien. God start, vaklete midtparti, og en strevsom slutt, men alt i alt en underholdende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ingen krim-leser, men innimellom får jeg lyst til å lese noe. Valget falt denne gangen på den første boken til forfatterduoen Lars Kepler.

Handlingen i stikkord: drap, skadet gutt, fare, hypnotisør med familie- og rusproblemer, kidnapping, etterforskning.

Det er en spennende bok med mye fart og få kjedelige partier. Ganske grotesk og ekkel til tider egentlig. Mot slutten tok det litt av, som jeg synes det ofte gjør i krimromaner. Jeg ble overrasket over at jeg fikk vite så lite om Joona Linna, etterforskeren, og at det var såpass mye om hypnotisøren, Erik Maria Bark. Jeg kommer definitivt til å prøve meg på mer av Kepler, men nå er det krimpause! ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig spennende, god, lett underholdning (om enn noe blodig, selvfølgelig)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatterne ønsket å skrive like spennende som en thriller på film. Det har de klart !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne