Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Glimrende, faktabasert roman om Lee H. Oswalds vei fra oppveksten til drapet på president Kennedy 1963. Samtidig følger vi også historien om en gruppe tidligere, nå desillusjonerte CIA-agenter. Etter det mislykte forsøket på å styrte Fidel Castro ved invasjonen i Grisebukta 1961, ser de for seg en rekke aksjoner for å vekke Amerikas interesse for en ny intervensjon på Cuba. Ett av disse er et fingert attentat på presidenten. I hvilken grad hadde disse folkene kjennskap til og kontakt med Oswald?

Samtidig kan boka ses på som et slags motsvar til alle spekulasjonene og mytene om Kennedy-drapet. Flere år seinere sitter en CIA-historiker begravd i så mange detaljer om hendelsen at han aldri kommer i gang med skrivearbeidet sitt. Med andre ord, det er bare gjennom en fiksjonalisert versjon som fyller de mange hullene og uoverensstemmelsene i faktastrømmen at vi kan nærme oss en forståelig versjon av det som hendte i Dallas 1963.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Evagretemor