Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Nina Borg hjelper mennesker som kommer ulovlig til Danmark. Gir henne endel trøbbel, også for familien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grei krim. Boka åpner med (litt for) mange scener som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre. Utover i boka knyttes det nokså omfattende persongalleriet sammen, og leseren aner etter hvert en helehet og sammenheng.
Spenningsnivået er upåklagelig og benevnelsen "page turner" kan passe godt. De ondes superevner og offerenes ubehjelpelighet blir for meg litt irriterende, eller kanskje jeg skal si; ikke helt troverdig, og synes boka taper litt på dette. Avslutningen går fra høy fart til stillstand på litt for kort tid, omtrent slik som "Kadaverdoktoren".
Og når det hele er over, hva skjedde med....?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Engasjerende og god krimbok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En veldig god krimbok. Den fortelles fra ulike perpektiver - heltinnen, forbryteren, offeret og bestilleren. Det gjøres på en flott måte, som gjør at man føler man kjenner personene og deres motiver for sine handlinger. Historien som fortelles er rystende, rå, men realistisk. Heltinnen Nina Borg bryter det "vanlige" familiemønsteret, og er den som av og til får pustebesvær av forhold, familie og forpliktelser - og bare stikker av når det blir mye. Igjen sitter mann og barn. Det er en fortelling i fortellingen som også fascinerer, og noe som bør kunne utdypes og diktes videre om i oppfølgere.

Absolutt en av de bedre krimbøker jeg har lest de siste årene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bra bok om et aktuelt tema. Jeg trengte litt tid på å komme inn i historien men den ble engasjerende etter hvert. En god leseopplevelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken