Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette var det første jeg leste av Dostojevskij, og jeg må ærlig si at jeg ble meget imponert. At innholdet i en så gammel roman fremdeles er relevant i dag, er sjeldent. Det var flere tider der jeg stirret i luften etter å ha lest litt, og tenkte at "han har jo faen meg rett". Alle burde ha lest noe fra Dostojevskij ila av livet. Og jeg kan si jeg ble veldig glad da jeg dro på biblioteket, og så mengdene materialet han har skrevet.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Boken gir et godt bilde på det filosofiske utgangspunktet at mennesket ved sine valg selv bestemmer sin skjebne, (i denne boken til det verre.) Boken synliggjør også godt kontrasten mellom de som har kapital og de som ikke har det. Vi lever i dag også på mange måter i kontrastenes tid. Boken er derfor aktuell over 150 år etter at den ble skrevet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Marit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit Rgretemor