Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 6 av 6 bokomtaler

En nydelig liten hjertevarm bok som er en stor påminner om hvor godt mange av oss har det. Møte med en skadet katt forandret livet til slitne James som lever av å spille på gatehjørnet. Katten ser ut til å velge James som sin følgesvenn. Livet forandrer seg mye når du går fra ensomhet til tosomhet og ansvar. Det er ikke alltid de store tingene som forandrer et menneskelivs retning, en vakker rød katt kan være nok. Følelsen av å være viktig for noen, ha et ansvar gjør livet mer meningsfylt for de fleste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den rå sannheten som beskrives i boken er med på å skremme de fleste fra stoffmissbruk. Unge mennesker uten trygghet finner sammen i stoffhelvete. Det kan ikke bli pent, men duverden så lærerikt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nydelige bøker av Karin Brunk Holmqvist. Beskrivelsene er menneskelige, artige, søte og troverdige. Anbefales som feel good lesing på senga:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken og resten i serien, åpnet øynene mine for mange bøker. Sjeldent hadde jeg lest så intensivt som etter å ha fått anbefalt denne. Endelig en bok med et skikkelig språk og skikkelig historie. At jeg samtidig tok eksamen og burde lest til denne istede, er en annen historie:) Den gang, 80 tallet, var jeg ung, travel og foretrakk lettleste bøker som var laget etter oppskriften på suksee. Her åpner Anne Karin Elstad opp en hel verden av bøker for meg og jeg har vært hektet siden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå er "boken" ferdig. Den er lettlest, uproffesjonell og ikke egnet for barn. Men den er ærlig på godt og vondt. Siden målet med boken har vært å sette søkelys på overgrep, blir jeg glad om dere deler denne med flest mulig. Den er gratis så sant du ikke skriver den ut.. Blekk og papir må du i så fall ordne selv. Formatet er A5 og filen er PDF. Problemer med å laste ned? Send meg epostaddressa de på pm eller tillise@online.no og jeg sender deg den på mail. Bør kunne leses på både nettbrett og mobil også.

Last den ned gratis her:

http://www.mandagsbarnet.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeLisbeth Marie UvaagPacoJoannTine SundalMartineIngvild SRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTone Maria JonassenNeraAkima MontgomeryLailaKjell F TislevollCaroVibekeRandiAPiippokattaTone SundlandReadninggirl30Heidi HoltanSilje HvalstadJennyTherese LierBeathe SolbergVannflaskeEvaHarald KDaffy EnglundSynnøve H HoelNtotheaReidun GranbergINA TORNESTone HKristina BorgeReidun SvensliKaren PatriciaJarmo LarsenGunilla