Tekst som har fått en stjerne av Per Hellem:

Viser 1 til 5 av 5:

Setter denne i krim"hylla" siden jeg gjorde det med forgjengerne, men dette er mer fabelprosa. King finner psyke måter å vri menneskers psyke på som ingen andre. Denne tredje boka i trilogien henger tettere sammen med den første enn det den midterste gjorde og de må absolutt leses i sammenheng. Litt usikker på om jeg synes slutten var for lettvinn, må tenke litt på den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den beste boka i serien til nå, synes jeg! Godt plot og spenningen holdes oppe helt til slutten. Liker spesielt godt at det legges opp til ting som nærmest har blitt klisjeer i denne genren, men så smyger handlingen seg unna. Kanskje litt langdrygt når han tenker på henne og omvendt, men det er vel også det eneste som trekker ned.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var rart, sa ekornet forbauset. -Den pappkartongen var ikke her før. Det må være noe galt med den. Ellers så er det gal hule. Det kan også være at jeg er et galt ekorn, men det vil jeg helst ikke tro.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Every big hotel has got a ghost. Why? Hell, people come and go ...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kirsten LundReidun SvensliHarald KJulie StensethIngvild STanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLene AndresenSiljeReadninggirl20ingar hDaffy EnglundLeseaaselillianerIngunn SLaila StenbrendenellinoronilleKarin  JensenTerese  MariaLisbeth Kingsrud KvistenDressmyshelfTine SundalGroLiseEli HagelundTorill Elisabeth RevheimIngeborg GAskild GjerstadTone SundlandMartineLibraritas vGrimarsvarteperHanne MidtsundKikkan HaugenSverremgeBeathe SolbergsiljehusmorThea