Tekst som har fått en stjerne av Lisedatter:

Viser 1 til 4 av 4:

Trilogien om Anna Figenschou av Ragnhild et-eller-annet - du finner den sikkert her inne. Min mor på omtrent samme alder likte den. En generasjonsroman, tror jeg...har ikke fått lest den selv, men den skal være bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da jeg gikk på ungdomsskolen , gikk det nærmest sport i å " hate " nynorsk. Ungene uffet seg og foreldrene likeså. Nå da jeg har blitt en del år eldre , har jeg begynt å lese bøker på nynorsk. Og jeg må innrømme at det er vakkert. En setning kan gi en annen atmosfære / stemning ,når man leser den på nynosk. Språket blir litt "varmere."

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Jeg har kjøpt meg en digispiller og "Siste natt i Twisted River" på digikort + et 30-dagerskort til banen, så nå skal jeg bli miljøvennlig og kose meg med å reise kollektivt;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fort lest og fort gløymt. Det tok liksom ikkje heilt av. Eller det blei for krampaktigt løye. Men at svenskane kunne lagt ein festlig liten film av boka ja, det er eg sikker på

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vNinaStine_JHildeHarald KMorten BolstadÅsmund ÅdnøyEivind  VaksvikSolgretemorVivian M.Hilde H  HelsethJarmo LarsenIdaGunn FalkbäckKarin BergTanteMamieTrude JensenMonica CarlsenLene AndresenMarit HøvdeVibekeKay NilsenBirkaLinnElinBeTor Arne DahlHeidiIngeborg Kristin LotheBerit RKirjalabyrinttiIvar SandLisbeth Kingsrud KvistenAgnete M. HafskjoldLesevimsaNeda AlaeiKjetil Klakegg BergheimTrygve JakobsenEileen BørresenSverre