Where flavor was born

recipes and culinary travel

av (forfatter).

2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.33 (3 terningkast.)

36 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en kombinert kokebok og reisebeskrivelse fra elleve land langs Det indiske hav. Den forteller historien om hvordan krydderne har påvirket vår felles historie og undersøker hvordan smakene har forandret seg. Boken inneholder 17 reiseskildringer, 90 oppskrifter og oversikt over de viktigste krydderne. Med register.

Omtale fra forlaget

From his first experience of the intoxicating aroma of cloves on the island of Zanzibar to his many travels since to such far flung countries as Indonesia, Malaysia, Thailand, India, Egypt, Mauritius, Mozambique, and South Africa, Andreas Viestad has been enthralled with the sights, sounds, smells, and flavors from the lands surrounding the Indian Ocean. Wherever he visits, no matter how different the people, there are similarities in the way they cook. And those similarities are largely due to the incredible array of spices shared by all.

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9780811849654

EAN 9780811849654

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

36 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Frukt og bær" av Jim Hensley
  • "Jamies Amerika" av Jamie Oliver
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Brød" av Sidsel Hjelme
  • "Vårt norske kjøkken" av Kjell E. Innli
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Nigella ekspress - god mat på kort tid" av Nigella Lawson
  • "Gastronomi - til bords med historien" av Henry Notaker
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
Alle bokanbefalinger for dette verket