Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en kombinert kokebok og reisebeskrivelse fra elleve land langs Det indiske hav. Den forteller historien om hvordan krydderne har påvirket vår felles historie og undersøker hvordan smakene har forandret seg. Boken inneholder 17 reiseskildringer, 90 oppskrifter og oversikt over de viktigste krydderne. Med register.
Omtale fra forlaget
From his first experience of the intoxicating aroma of cloves on the island of Zanzibar to his many travels since to such far flung countries as Indonesia, Malaysia, Thailand, India, Egypt, Mauritius, Mozambique, and South Africa, Andreas Viestad has been enthralled with the sights, sounds, smells, and flavors from the lands surrounding the Indian Ocean. Wherever he visits, no matter how different the people, there are similarities in the way they cook. And those similarities are largely due to the incredible array of spices shared by all.
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9780811849654
EAN 9780811849654
Språk Engelsk
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket36 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket