Vitaminer og mineraler for et bedre liv

av (forfatter), Norbert Treutwein (forfatter), Ellen Holm Stenersen (gjendikter), Hilleanna Sederqvist (gjendikter) og Tor Tveite (gjendikter).

Det Beste 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken forklarer i detalj kroppens behov for vitaminer og mineraler, og viser hvordan vitaminer og mineraler påvirker kroppen, hvor viktig samspillet dem i mellom er og hvor skadelig en skjev sammensetning kan være. Hvert vitamin og mineral omtales i egne artikler, og her beskrives funksjoner i kroppen, de viktigste matkildene, symptomer på mangelsykdommer, risikoer ved overdosering og anbefalt og optimalt dagsbehov. Med ordforklaringer og register.

Omtale fra forlaget

En utførlig og inspirerende kunnskapskilde og et hendig oppslagsverk som gir deg de siste resultatene innenfor internasjonal vitamin- og mineralforskning. Vitaminer og mineraler er av meget stor betydning for vårt velbefinnende. Boken begrenser seg ikke til å omhandle bare vitaminer og mineraler, den forteller også om mat og næringsmidler generelt. Den gir gode råd om hvordan du holder vekten, hvordan du holder muskulaturen og benbygningen i god form og hvordan du tar vare på håret, huden og neglene. Ja, du får til og med gode tips om hvordan du holder deg i godt humør og i god mental form!

Bokdetaljer

Forlag Det Beste

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788270103430

EAN 9788270103430

Språk Bokmål

Sider 296

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

I disse dager er det viktig å ta spesielt vit.D ref. Dr. John Campbell som forklarer ganske tydelig hva underskudd av vit.D kan føre til. Samt zink er viktig for immunforsvaret vårt (apoteket fører zink med vit.C). Pluss vanlig vit./mineral pille. OBS fettholdige vit. trenger fett/olje for å bli tatt opp i kroppen.

I våre dager der mat kommer langveis fra, er høstet som kart (dersom det er mulig) og modnet under kunstige omstendigheter - vil redusere vit./mineraler i maten. Kortreist mat er alltid best.


Godt sagt! (1) Varsle Svar