Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788203452987
EAN 9788203452987
Serie Vilma Veierød (3)
Språk Norsk bokmål
Elsker du filmer som Love Actually? Her har du romantisk dramakomedie i bokform! Boka har det meste - den er morsom, rørende, romantisk, sår, tankevekkende og vakker. Jada, forfatteren smører tjukt på, karikerer og bruker alle triksa, men resultatet er herlig! Ei skikkelig kosebok! Og bok nr tre om Vilma går ikke på tomgang slik mange oppfølgere ofte gjør, nei den står godt for seg selv! Fikk veldig lyst å gå på kino og se filmversjonen av bok nr 1 i denne trilogien.
Denne boken er en god firer. Ikke noe pageturner, men koselig. Der den forrige hadde et noe overraskende plott, var denne kanskje litt mer forutsigbar på mange måter - men likevel helhetlig bedre støpt. Så er jeg ikke så sikker på om jeg trenger en fjerde roman i universet om Vilma - det var en fin avrunding i denne boken.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketJeg kom til å engste meg resten av livet! Gjennom dager og netter og år. Hver time til jeg lå i jorden selv. SLIK var det å være mor