Vi løser mord

av (forfatter) og Dorthe Erichsen (oversetter).

Gursli Berg 2024 E-bok

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (9 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Richard Osman er en britisk forfatter, produsent og TV-programleder, kjent fra bl.a. Pointless og House of Games. I 2020 debuterte han med Torsdagsmordklubben, den første boken i en krimserie med samme navn (fire titler så langt, og 10 millioner solgte eksemplarer): Den var årets mestselgende debutroman i Storbritannia i 2020, og Osman ble kåret til årets forfatter under British Book Awards 2021. Vi løser mord er 1.bok i en ny serie med samme navn. Osman bor i London med kone og katten Liesl. Ny spennende, sjarmerende og morsom serie fra forfatteren av Torsdagsmordklubben: En splitter ny serie. En ikonisk ny detektivduo. En ny, komplisert mordgåte å løse. Steve Wheeler nyter pensjonisttilværelsen, mens svigerdatteren Amy jobber som livvakt. Et lik, en bag med penger og en morder med Amy i sikte får henne til å sende en SOS-melding til den eneste hun stoler på. Det resulterer i et halsbrekkende kappløp verden rundt. Men vil Amy og Steve klare å holde seg et skritt foran sin dødlige fiende?

Forlag Gursli Berg

Utgivelsesår 2024

ISBN13 9788284321967

EAN 9788284321967

Serie Vi løser mord (1)

Genre Politi og detektiver Krim

Bokelskeres terningkastfordeling

2 5 2 0 0 0

Rosie ler. Det er rart hvilke mennesker man plukker opp gjennom et helt liv. Og det er ofte de mest uventede som blir værende. Det finnes vennskap som er smidd i flammer, men likevel forsvinner som røyk, og andre tilfeldige, nikkende vennskap som blir med deg resten av livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som trekker ham tilbake til Axley, er bakendeavtrykket i sofaen. Stedet som er ham. Stedet der han har funnet seg så godt til rette opp gjennom årene at det passer ham perfekt.
Og det som stritter imot dragningen, er når han husker at det ikke er så lenge siden det var to avtrykk av bakender i den sofaen. Men det ene har forsvunnet, som om det aldri har vært der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og apropos mysterier, så er det på tide å komme i gang igjen. Amy har blitt trengt opp i hjørner hele livet. Og hun lærte for lenge siden at den eneste veien ut av hjørnet er å slåss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Noen prøver å drepe meg,» sier Amy. «Og noen hos Maximum Impact hjelper dem. Så la oss skyte noen folk til vi finner ut hvem det er.»
Steve nikker. «Eller samle noen ledetråder, kanskje.»
«Og så skyter vi,» sier Amy.
«Vi får se,» svarer Steve. «Vi får se.»
Det er ordentlig godt å ha ham her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "En god historie" av Emily Henry
  • "Skygge i snøen" av Oriana Ramunno
  • "Julemysteriet på Sjøfryd eldresenter - Sjøfryds første" av Lene Lauritsen Kjølner
  • "Det umulige livet" av Matt Haig
  • "Meredith, alene" av Claire Alexander
  • "Bootcamp for ensomme hjerter" av Joanna Bolouri
  • "Jordmoren i Berlin" av Anne Stern
  • "Den siste djevelen må dø" av Richard Osman
Alle bokanbefalinger for dette verket